0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi

Xiaomi pametni sat Amazfit Bip 3 Black

Šifra: 23782
Pametni satovi Xiaomi
  • Šareni HD zaslon
  • Super snažna baterija
  • Praćenje aktivnosti
  • Praćenje otkucaja srca
Cijena
59,99 EUR
59,99 EUR
Sve cijene uključuju PDV.

Proizvod trenutno nije dostupan

Ispunite obrazac ako imate dodatna pitanja u vezi proizvoda ili dostupnosti

O proizvodu

Xiaomi pametni sat Amazfit Bip 3 Black

Vidi više, učini više

Uronite u super-veliki, šareni HD zaslon i pogledaj sve svoje dolazne pozive, poruke, podsjetnike i podatke o zdravlju i fitnessu u zapanjujućoj kvaliteti.

Enormno moćan, super tanak

Slijedi li putovanje? Sat ima snažnu bateriju u svom super tankom i laganom kućištu, tako da možeŠ nositi više zabave od punjača u svojoj torbici.

Slijedi svoje srce cijeli dan

Pazi na najvažniji mišić u svom tijelu. Sat može pratiti broj otkucaja srca tijekom dana i upozoriti te ako nenormalno poraste.

Sanjaj veliko, sanjaj Beep

Prati svoje snove kroz faze laganog, dubokog i REM sna. Amazfit Bip 3 može pratiti kvalitetu sna, tako da se možeš dovoljno dobro odmoriti i nastaviti s postizanjem željene kondicije.

Manje stresa, opusti se maksimalno

Ne dopusti da stres uspori napredak; koristi Bip 3 za praćenje razine stresa tijekom dana. Ili ako se u bilo kojem trenutku osjećaš preopterećeno, smiri se vježbom disanja ugrađenom u sat.

Šira slika zdravlja

Ne bi li željeo/la da tvoj uređaj za praćenje fitnessa uzme u obzir igru ​​s ljubimcem? Čak je i čišćenje kuće težak posao! Pa, PAI uzima u obzir dnevne aktivnosti, uz sve redovite podatke o zdravlju i vježbanju, koji se zatim pretvaraju u jedinstvenu ocjenu vrijednosti, isključivo za tebe.

Prati svoje cikluse

Izbjegni velika iznenađenja. Koristi sat za praćenje svoje trenutne menstruacije i pružanje predviđanja i podsjetnika za nadolazeće menstruacije i plodna razdoblja kako bi si lakše planirala unaprijed.

Neka prave boje zasjaju, u velikoj mjeri

Sa svojim tankim i elegantnim tijelom sata, u kombinaciji s mekim silikonskim remenom prijatnim za kožu, Amazfit Bip 3 spreman je pomoći da razmisliš više o svom stilu.

Poveži se s aplikacijom Zepp

Aplikacija Zepp na tvojem telefonu prikazuje i analizira podatke o zdravlju i vježbanju, sadrži pohranu brojčanika sata, pruža ažuriranja sustava za vaš sat i olakšava upravljanje pametnim uređajem.

Tehničke informacije

  • Težina: 0,0330 kg
  • Dimenzije (ŠxVxD): 4 x 1 x 4
  • Baterija: 280 mAh
  • Boja: Crna
Xiaomi pametni sat Amazfit Bip 3 Black
Tehničke karakteristike
EAN 6972596104872
Jamstvo 24 mj.
Model Bip 3
Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.