0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi

Xiaomi električni romobil 4 Pro EU

Šifra: Xiaomi električni romobil 4 Pro EU
Romobili Xiaomi
  • Maksimalna snaga: 700 W
  • Maksimalna brzina: 25 km/h
  • Maksimalni domet: 55 km
  • Udobnije iskustvo vožnje
Cijena
739,00 EUR
739,00 EUR
Leanpay Izračun rata
Jednostavna kupovina na rate
  • 20,53 EUR x 36 mjeseci
  • 24,63 EUR x 30 mjeseci
  • 30,79 EUR x 24 mjeseci
  • 41,06 EUR x 18 mjeseci
  • 61,58 EUR x 12 mjeseci
  • 82,11 EUR x 9 mjeseci

Leanpay omogućuje brzo i jednostavno plaćanje na rate preko interneta. Za plaćanje na rate odaberite Leanpay kao vrstu plaćanja kod dovršetka kupovine.

Više informacija Provjerite svoj limit

Sve cijene uključuju PDV.

Proizvod trenutno nije dostupan

Ispunite obrazac ako imate dodatna pitanja u vezi proizvoda ili dostupnosti

O proizvodu

Xiaomi električni romobil 4 Pro EU

Još udobnija i zabavnija vožnja s devet ažuriranja u odnosu na prijašnje modele uz 700W snagu romobila! Scooter 4 Pro može ići na nagibe do 20% te voziti do 55km s jednim punjenjem! Maksimalna brzina je 25 km/h, a postoje tri načina rada: pješački, standardni te sportski mod. Sadržava Level 3 sigurnost što potvrđuje sigurnost vožnje.

Lako se prenosi i sklapa

Elegantan dizajn, lagan je i može se prenositi, a sklapanje traje samo 3 sekunde. Spaja se na Xiaomi Home aplikaciju u kojoj se može provjeravati brzina vožnje ili stanje baterije. Poboljšan je sistem kočenja zajedno s E-ABS sustavom, a poboljšana je učinkovitost kočenja i uz nadograđenu disk kočnicu. Guma je 10“ te učinkovito apsorbira udarce i sprječavaju klizanje. Sustav za obnovu kinetičke energije (KERS) obnavlja kinetičku energiju vozila tijekom dužeg trajanja kočenja.

Sveobuhvatno nadograđena veličina - Udobnije iskustvo vožnje

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro sada je veći u svakoj dimenziji. 60 mm je viši, 68 mm dulji, 54 mm širi za upravljač i 19 mm širi za palubu.

Jednostavan sklopivi dizajn za lakše skladištenje

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro usvojio je nevjerojatno jak materijal od aluminijske legure zrakoplovne kvalitete za okvir, čineći skuter iznimno izdržljivim i laganim.

Snaga za profesionalce - Uživajte u brzini

  • Maksimalna snaga: 700 W
  • Uspon: 20 %
  • Maksimalna brzina: 25 km/h
  • Xiaomi DuraGel guma 10" | Tubeless | Samobrtvljenje

Nadograđen na potpuno novu gumu Xiaomi DuraGel, koja koristi strukturu bez zračnica i gel za samozatvaranje, tako da ne morate brinuti o bušenju gume. Također, nadograđena veličina gume na 10" pružit će vam bolje performanse pri amortizaciji udaraca na neravnim cestama, čineći vašu vožnju glatkijom i udobnijom.

Tri načina rada brzine Brže ili dalje, na vama je

Dvaput dodirnite tipku za uključivanje kako biste promijenili način rada brzine i jednostavno prilagodili brzinu prema okruženju u kojem vozite.

Idite dalje s profesionalnom baterijom

Opremljen snažnom baterijom ultra velikog kapaciteta od 446 Wh, Xiaomi Electric Scooter 4 Pro odvest će vas čak 55 km s jednim punjenjem.

Glavne značajke:

Višenamjenska nadzorna ploča

Prikaz 8 vrsta podataka u stvarnom vremenu: brzina, način rada brzine, snaga, status zaključavanja i druge informacije o vožnji. Izgled je optimiziran tako da je pregled intuitivniji.

Osjetljivi ručni gas

Umjereni otpor i pravodobna povratna informacija ručne zaklopke za gas čine brzinu vožnje lakšom za kontrolu, a ubrzanje glatkijim.

Upravljanje cijelim skuterom jednim gumbom: Ne samo da tipka uključuje i isključuje napajanje, već se također može koristiti za prebacivanje između brzih načina rada i za uključivanje i isključivanje prednjeg svjetla

Udoban produženi rukohvat s novim dizajnom uzorka: Upravljač je izrađen od TPR materijala za ugodnije držanje.

Ultra-jarko prednje svjetlo od 2,5 W - bez zasljepljivanja, ugodnije osvjetljenje

Visoka svjetlina novog prednjeg svjetla od 2,5 W učinkovito poboljšava sigurnost pri vožnji noću. Novi dizajn kuta raspršivanja svjetlosti drži svjetlost ispod vidne linije kako bi se izbjeglo zasljepljivanje prednjih svjetala.

Nadograđeno stražnje svjetlo - Veće i svjetlije

Stražnje svjetlo će se automatski uključiti kada se upali prednje svjetlo. Kada se pritisne poluga kočnice, stražnje svjetlo će treptati kako bi upozorilo pješake i vozila iza vas. Stražnje svjetlo također ima funkciju stražnjeg reflektora kako bi se osigurala sigurna vožnja.

Xiaomi električni romobil 4 Pro EU
Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.