Tvrtka Tehno-mag d.o.o. je osnovana 1998 godine, od tada stalnim i velikim angažmanom djelatnika i vlasnika postiže dobre rezultate te zavidan rast prihoda iz godine u godinu.

Nevjerovatno dinamičan rast poduzeća u BiH, u vele i maloprodaji rezultirao je realizacijom brojnih partnerskih ugovora, autoriziranih zastupništava i ovlaštenih distribucija mnogih renomiranih svjetskih marki kao što su Sony, Samsung, Whirlpool, Miele, BaByliss, Dyson, Daewoo, Krups, DeLonghi, Kenwood, Braun, te vlastita privatna trgovačka marka Elit.

Tvrtka Tehno-mag d.o.o. djeluje i u Republici Hrvatskoj gdje je težište svog poslovanja stavila na snabdjevanju trgovačkih lanaca markama za koje je ovlašteni uvoznik i distributer te distribuciji artikala pod vlastitom trgovačkom markom.

Danas je Tehno-mag d.o.o. spreman da kupcima ponudi premium maloprodajni shop u Zagrebu u vlastitoj modernoj poslovnoj zgradi, na adresi Slavonska avenija 53, gdje kupci uz veliki izbor mogu dobiti i stručnu pomoć osoblja.

Dobrodošli, vrata smo otvorili 12.12.2016. godine u 12:00 sati. Ne propustite biti dio naše praznične čarolije, čeka Vas ljubazno osoblje i lude cijene