Tvrtka Tehno-mag d.o.o. osnovana je 1998. godine te od tada stalnim i velikim angažmanom djelatnika postiže dobre rezultate.

Dok je u početku promet realiziran isključivo kroz veleprodaju, danas je Tehno-Mag d.o.o. prisutan i kao vodeći lanac maloprodajnih trgovina tehnike na tržištu sa širokom ponudom bijele i audio-video tehnike, IT opreme, mobitela i tableta, foto opreme, malih kućanskih aparata, "gadgeta" za zabavu i mnogobrojnih dodataka za dom, gdje kupci uz veliki izbor mogu dobiti i stručnu pomoć osoblja.

Od 1.1.2004. godine u Orašju je na vrlo frekventnoj i pristupačnoj lokaciji otvorena nova, središnja poslovna zgrada veličine 1300 m2. Tijekom 2006. godine Tehno-Mag je uvećao svoj skladišni prostor za dodatnih 2000 m2 kupovinom dodatnih skladišta.

Nevjerojatno dinamičan rast poduzeća u vele i maloprodaji rezultirao je realizacijom brojnih partnerskih ugovora, autoriziranih zastupništava i ovlaštenih distribucija mnogih renomiranih svjetskih brandova kao što su: Apple, Dyson, Samsung, Sony, Philips, Panasonic, BaByliss, Candy, Hoover, Bosch, Miele, Marshall, Whirlpool, Indesit, Canon, Fitbit, Kenwood, De'longhi, Tefal, Rowenta, Krups te vlastita privatna trgovačka marka Elit koja danas drži gotovo 50% tržišta u Bosni i Hercegovini u OEM segmentu.

Lanac trgovina tehnike koji uspješno posluju i uvijek su na usluzi kupcima učinili su tvrtku od povjerenja koja je odgovarala i odgovara na potrebe svojih kupaca.

Od osnivanja do danas kontinuirano se razvijamo i širimo ponudu te asortiman proizvoda. Rezultat tih napora i stalnog rada je pet maloprodajnih trgovina kao i suvremena online trgovina.

Prepoznatljivi smo i po raznim oblicima pogodnosti pri kupovini, konkurentne cijene, jamstvo i osiguran servis za brandove koje zastupamo, kvalitetna usluga te ljubazno i educirano osoblje.

Trenutno poslujemo u pet maloprodajnih objekata: Zagreb Slavonska, Zagreb Z-centar, Varaždin, Dubrovnik, Poreč, Šibenik (Dalmare centar), i online trgovina www.tehno-mag.hr uz osiguranu dostavu na željenu adresu u bilo kojem dijelu RH.

Naša vizija

Postati i ostati prvi izbor klijenta zbog prepoznatljivosti po kvaliteti roba, cijeni i usluzi.

Naša misija

Osigurati, zadržati i razvijati visoku kvalitetu u prodaji robe i usluga koje zadovoljavaju potrebe kupaca.

Dijeliti poslovni uspjeh s kupcima, poslovnim partnerima i zaposlenicima.

Unatoč rastu i jačanju, smjernice nisu promijenjene: želi se biti „korak ispred drugih”.               Zlatko Marošević, Company CEO.