0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi
Početna Proizvodi IT & Gaming Igre i konzole Igre PS5 DRAGONS DOGMA 2 STANDARD EDITION

PS5 DRAGONS DOGMA 2 STANDARD EDITION

Šifra: 27567
Igre
  • Upusti se u avanturu
  • Akcija koja potiče kreativnost
  • Jedinstveno iskustvo
  • Suočavanje s čudovištima
Cijena
74,99 EUR
74,99 EUR
Sve cijene uključuju PDV.
Dodaj u košaricu
O proizvodu

PS5 DRAGONS DOGMA 2 LENTICULAR EDITION

Upusti se u avanturu

Kreni u svoju veliku avanturu, Arisen! Dragon’s Dogma je narativni akcijski RPG serijal za jednog igrača koja izaziva igrače da odaberu vlastito iskustvo – od izgleda njihovog Arisena, njihovog poziva, njihove zabave, načina na koji pristupiti različitim situacijama i više. Sada, u ovom dugo očekivanom nastavku, čeka vas duboki, istraživi fantastični svijet Dragon’s Dogma 2.

Na vašem putovanju pridružit će vam se Pijuni, tajanstvena bića s drugog svijeta, u toliko jedinstvenoj avanturi da ćete se osjećati kao da vas prate drugi igrači dok ste u vlastitoj avanturi. Svi ovi elementi dodatno su unaprijeđeni kroz tehnologiju fizike, umjetnu inteligenciju (AI) i najnoviju grafiku, kako bi se stvorio istinski impresivan svijet mašte u Dragon's Dogma 2.

Akcija koja potiče kreativnost

Koristite mačeve, lukove i bacajte magije. Zvanja u Dragon's Dogma 2 daju vam mogućnost da pristupite borbi onako kako želite.

Jedinstveno iskustvo

Igrači mogu prilagoditi vlastitog glavnog pijuna, koji će uvijek pratiti vašeg Arisena. Uđite u savez s do 2 dodatna pijuna drugih igrača putem mreže.

Suočavanje s čudovištima

Izvan granica grada naići ćete na raznolika čudovišta koja obitavaju u zemljama. Morat ćete odlučiti hoćete li se upustiti u bitke ili pronaći alternative; stoga budite svjesni rasporeda svoje grupe, terena oko vas i čudovišta s kojima se suočavate. Stanovnici ovoga svijeta Putnici, trgovci, vojnici i drugi ljudi obavljaju svoj svakodnevni život. Zaokupljeni vlastitim ciljevima i motivima, svi oni pokazuju različite emocije. Ponekad vas mogu dovesti do potrage prilazeći vam i tražeći uslugu.

PS5 DRAGONS DOGMA 2 STANDARD EDITION
Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.