0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi
Početna Proizvodi IT & Gaming Igre i konzole PS5 Igra NBA 2K24 Black Mamba Edition

PS5 Igra NBA 2K24 Black Mamba Edition

Šifra: PS5X-0308
Igre i konzole
  • Autentična akcija
  • Nova razina igre
  • Okupite svoju momčad
  • Doživite igrivost sljedeće razine
Cijena
99,99 EUR
99,99 EUR
Leanpay Izračun rata
Jednostavna kupovina na rate
  • 11,11 EUR x 9 mjeseci

Leanpay omogućuje brzo i jednostavno plaćanje na rate preko interneta. Za plaćanje na rate odaberite Leanpay kao vrstu plaćanja kod dovršetka kupovine.

Više informacija Provjerite svoj limit

Sve cijene uključuju PDV.
Dodaj u košaricu
O proizvodu

PS5 Igra NBA 2K24 Black Mamba Edition

Vidimo se na terenu

Okupite svoju momčad i doživite prošlost, sadašnjost i budućnost kulture obruča u NBA 2K24. Uživajte u čistoj, autentičnoj akciji i neograničenim personaliziranim MyPLAYER opcijama u MyCAREER-u. Prikupite impresivan niz legendi i izgradite svoju savršenu postavu u MyTEAM-u. Doživite igru nove razine i realistične vizualne prikaze sa svojim omiljenim NBA i WNBA timovima.

Mamba moments

Usmjerite svoj unutarnji Mamba mentalitet dok rekreirate Kobeove najdominantnije i zadivljujuće izvedbe tijekom njegovog uspona do globalne superzvijezde. Ponovno se osvrnite na njegove trijumfe u ranoj karijeri kao mladog fenomena i napredujte kroz njegovo transcendentno putovanje od elitnog strijelca do jednog od najvećih igrača svih vremena.

Hoop in paradise

Ostavite svoj trag u slikovitom, obalnom susjedstvu bogatom pogledima kao s razglednica i žestokom konkurencijom. Upotrijebite obnovljeni program za izgradnju igrača da biste izradili MyPLAYER koji odgovara vašem skupu vještina, tako da možete igrati prema svojim snagama i izvući maksimum iz ažuriranog sustava znački. Istražite teren na liticama, dovršite novi skup pojednostavljenih zadataka i suprotstavite se suparničkim igračima u vrhunskoj MyCAREER pozadini.

Upravljajte svojim MyTeam-om

Klasični način skupljanja karata se vratio i pun beskrajnih sati prilagodljive zabave. Crpite iz prošlosti i sadašnjosti koristeći današnje All-Stars i legende svih vremena kako biste formirali momčad sposobnu dominirati u načinima za jednog igrača i više igrača. MyTEAM sadrži kolekciju inovativnih poboljšanja, uključujući potpuno novi način rada s gornjom plaćom, zadržavajući svoj prepoznatljivi osjećaj natjecateljstva.

Napravite svoje poteze

Uživajte u najautentičnijem igranju dosad, s naglaskom na besprijekornu mehaniku i pažnju posvećenu detaljima. Pokažite svoj duboki arsenal poteza s obnovljenom unutarnjom obranom i kontrolama kombinacije driblinga za korisnije akcije i učinkovitost temeljene na vještinama.

PS5 Igra NBA 2K24 Black Mamba Edition
Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.