0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi
Početna Proizvodi IT & Gaming PS4 Capcom Exoprimal

PS4 Capcom Exoprimal

Šifra: 26506
IT & Gaming
  • Borba za preživljavanje
  • Iskustvo za više igrača
  • Napredna oružarnica
  • Razotkrijte misterij
Akcijska cijena
39,99 EUR
39,99 EUR
-26%
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 53,99 EUR
Sve cijene uključuju PDV.
Dodaj u košaricu
O proizvodu

PS4 Capcom Exoprimal

Obucite se, Exofightersi! Oluja dinosaura je na horizontu u Exoprimal™.

Horde najvećih zvijeri u povijesti misteriozno se pojavljuju diljem svijeta, a vaša su vrhunska borbena odijela jedina stvar koja im stoji na putu. Ova vječita bitka odvija se u glavnom modu igre, Dino Survival, gdje se dva tima pilota Exosuita utrkuju kako bi ispunili ciljeve dok odbijaju rojeve drevnih stvorenja.

U Exoprimalu je svaki meč drugačiji od prethodnog. U nekim se scenarijima suparničke ekipe suprotstavljaju u izravnim sukobima. U drugim slučajevima, protivnici moraju stvarati teška savezništva kako bi preživjeli susrete sa strašnim neprijateljima poput zastrašujućeg i nezemaljskog Neo T. Rexa.

Co-op s konkurentskom prednostom

Dino Survival je pioniri novog 5v5 timskog online iskustva za više igrača. Utrkujte se kako biste završili dinamičnu mješavinu misija brže od svojih protivnika. Pripremite se srušiti divljeg triceratopsa u jednom trenutku prije nego što u sljedećem obranite oborenu letjelicu od tisuća grabljivica. Mečevi doživljavaju vrhunac u izravnim sukobima između momčadi – ili čak možete vidjeti kako suparnici udružuju snage kako bi porazili zajedničkog neprijatelja. Samo će se najjače i najoštrije posade Exofightera prilagoditi brzinom munje i preživjeti.

Napredna oružarnica

Exoprimal sadrži arsenal egzo odijela za nošenje u borbi. Svako odijelo ima svoju posebnost, a Exofighteri ih mogu mijenjati u hodu kako bi se prilagodili svakoj situaciji. Probijajte se kroz dinosaure pomoću modela Assault, liječite suigrače i poboljšajte njihove sposobnosti vrstama podrške ili zaštitite saveznike od ozljeda pomoću tenkova. Exosuits također mogu opremiti niz opreme kako bi nadogradili svoje postojeće prednosti ili nadoknadili svoje slabosti. Dostupna je i dodatna kozmetika za prilagođavanje vaših Exosuits, impresioniranje vaših prijatelja i zastrašivanje vaših neprijatelja.

Prijetnja iz mezozoika

Borite se za preživljavanje protiv rojeva nebrojenih velociraptora, pteranodona i zvjerinjaka drugih pretpovijesnih zvijeri, uključujući impozantne behemote poput glomaznog karnotaurusa i ankilosaurusa u željeznoj oklopi. I pripazite na neosaure iskrivljene u prostor-vremenu koji se upuštaju u bitku sa svojim mutantskim moćima!

Futuristička vjernost

Pokreće ga RE Engine, Exoprimal oslobađa dosad neviđen broj neprijatelja na ekranu koje treba ubiti visokotehnološkim strojevima dok pruža fotorealistične slike koje oduzimaju dah. Capcomov vlastiti motor pokretao je vrlo hvaljene naslove kao što su Resident Evil Village, Monster Hunter Rise i Devil May Cry 5.

Razotkrijte misterij

Godine 2040. dinosauri su se neobjašnjivo počeli ponovno pojavljivati ​​diljem svijeta i prijetiti opstanku čovječanstva. Tri godine kasnije, neobičan vrtlog uzrokuje da se zrakoplov koji nosi skupinu Exofightera sruši na neobičan otok gdje ih zlokobna umjetna inteligencija tjera da se bore za vlastite živote.

Otključajte nove sekvence priča igrajući Dino Survival kako biste sastavili pustolovinu i otkrili misterij iza izbijanja dinosaura.

PS4 Capcom Exoprimal
Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.