0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi

PS4 igra WWE 2K23

Šifra: 25258
Igre PlayStation 4
  • Igra za Playstation 4
  • Biraj između najdražih hrvača
  • Pobjedi sve i budi prvi
  • Velika borilačka igra
Cijena
19,99 EUR
19,99 EUR
Sve cijene uključuju PDV.
Dodaj u košaricu
O proizvodu

PS4 igra WWE 2K23

Zadivljujuća grafika i najbolje iskustvo ikad čekaju na vas u WWE 2K23, velikoj borilačkoj sportskoj igri tvrtke 2K Games and Visual Concepts. Uđite u ring s WWE superzvijezdama i legendama kao što su Roman Reigns, "American Nightmare" Cody Rhodes, Ronda Rousey, Brock Lesnar, "Stone Cold" Steve Austin i mnogi drugi!

U velikom modu WWE karijere možete doživjeti najznačajnije trenutke 20-godišnje karijere Johna Cene, s najtežim protivnicima. Po prvi put u povijesti serije, možete preuzeti kontrolu nad ovim protivnicima i pokušati zaustaviti “Mr. Hustle, Loyalty, and Respect" hit serija.

WWE 2K23 također predstavlja novi način igre WarGames, koji nudi uzbudljive mečeve 3 na 3 i 4 na 4 za više igrača. U ovom načinu rada postoje dva prstena jedan pored drugog okružena čeličnom ogradom! Možete li preživjeti u ovim smrtonosnim borbama tako da pobjeda na kraju bude vaša?

Naravno, svi će se najpopularniji načini WWE igara vratiti. U MyGM-u možete preuzeti vođenje tjedne emisije i natjecati se s drugim redateljima za naklonost gledatelja. Sada s više menadžera, opcija, sezona i vrsta utakmica nego ikad prije za do 4 igrača. Prikupite i nadogradite karte WWE superstara u MyFACTION modu kako biste izgradili vrhunski tim - sada je dostupan online igra za više igrača!

Izgradite vlastitu karijeru i popnite se na ljestvici sporta sa svojim likom u načinu igre MyRISE. Vaše odluke utjecat će na vašu priču i događaje. Ustani i budi najnovija WWE zvijezda! Konačno, tu je način rada WWE Universe, gdje imate potpunu slobodu kontrolirati sve, od zvjezdane postave do tjednih emisija. Ovo je dosad najveće i najbesplatnije igralište za obožavatelje WWE-a!

 

 Uđite u ring i postanite legenda!

 

PS4 igra WWE 2K23
Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.