0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi
Početna Proizvodi IT & Gaming Igre i konzole Igre NSW PAPER MARIO THE THOUSAND YEAR DOOR
O proizvodu

NSW PAPER MARIO THE THOUSAND YEAR DOOR

Nakon što ga princeza Peach zamoli za pomoć u potrazi za blagom, Mario odlazi u grad Rogueport. Ali kad on stigne, Peach nema nigdje! Nakon što je saznao za legendu o Kristalnim zvijezdama, Mario kreće u potragu za ovim mitskim blagom i nada se da će usput pronaći Peach.

Naravno, Mario nije jedini koji se nada da će pronaći Kristalne zvijezde – a nije samo Bowser taj koji ovaj put želi izazvati probleme! Može li naš junak pronaći ove drevne artefakte, otvoriti Tisućljetna vrata i možda čak spasiti svijet?

Svijet pun iznenađenja

Da biste pronašli Kristalne zvijezde, morat ćete izaći izvan zidina Rogueporta i vidjeti svijet! Čekaju vas svakakva otkrića: golemi zmaj koji se skriva u jezivom dvorcu, ukleti grad obavijen vječnim sumrakom, odvažni detektivski rad na vlaku u pokretu i još mnogo toga!

Kada je riječ o kretanju i istraživanju, Mariove sposobnosti papira mogu pomoći! Pokušajte se pretvoriti u papirnati avion da biste preletjeli praznine ili postati tanak poput papira da biste se provlačili kroz uske prostore. Postoji još više mogućnosti koje možete pronaći!

Parada partnera

Tijekom svog putovanja susrest ćete šarenu postavu likova koji će vam se rado pridružiti u vožnji. Ne samo da će vam ovi saveznici moći pomoći da pronađete Kristalne zvijezde, već će unijeti i svoj štih u putovanje!

Svaki partner ima svoje jedinstvene sposobnosti, kao što je Goombella koja otkriva informacije o neprijateljima ili mjestima, Koops koji može zgrabiti nedostupne predmete, Madame Flurrie koja otpuhuje prepreke kako bi otkrila tajne staze i više. Možete čak upotrijebiti ove vještine u borbi kako biste sebi dali prednost nad svojim protivnicima.

Teatar bitke

Jeste li uočili neprijatelje na svojim putovanjima? Suočite se s njima u naizmjeničnoj borbi, pred uzbudljivom publikom! Možete koristiti sve vrste metoda da srušite protivnike, uključujući napade zarađene opremanjem posebnih znački i posebnih poteza koji usmjeravaju snagu Kristalnih zvijezda.

Izvodite svoje napade pravovremenim pritiscima gumba kako biste povećali svoju moć ili pritisnite gumb dok ste napadnuti kako biste smanjili štetu koju nanosite. Što budete bolji, publika će vas više bodriti!

Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.