0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi
PREDNARUDŽBA

NSW LUIGIS MANSION 2 HD

Šifra: 28586
Igre
  • PREORDER
  • Datum izlaska: 27.6.2024.
  • Prati hrabrog junaka
  • Vizualno poboljšana pustolovina
Cijena
59,99 EUR
59,99 EUR
Sve cijene uključuju PDV.
Dodaj u košaricu
O proizvodu

NSW LUIGIS MANSION 2 HD

Pratite hrabrog junaka Luigija

Pratite hrabrog junaka Luigija na jezovitom zadatku u igri Luigi's Mansion 2 HD za Nintendo Switch.

U ovom vizualno poboljšanom pustolovstvu, posjetit ćete jezovita mjesta tjeskobne Doline Vječne Magle, mjesto gdje je do nedavno neobični Tamni Mjesec visio na nebu. Prema istraživaču duhova Profesoru E. Gaddu, umirivao je duhove doline... sve dok jedne noći Tamni Mjesec nije misteriozno razbijen!

Pomozite Luigiju da vrati mir u dolinu

Sada je mjesto prepuno buke i nevaljalih duhova! Može li Luigi pronaći nestale dijelove Tamnog Mjeseca i vratiti mir u dolinu?

Srećom, Profesor E. Gadd je opremio Luigija pravim alatima za posao, poput Strobulba koji omamljuje neprijatelje i pouzdanog Poltergusta 5000, koji može usisavati duhove, predmete ili interagirati s okolinom.

Posjetite zanimljiva mjesta

Luigijeve paranormalne avanture odvest će ga na razna mjesta, uključujući bivši laboratorij za istraživanje biljaka, napuštenu tvornicu satova i zaleđenu, snježnu rudnik, samo su neki od njih.

Do četiri igrača

Do četiri igrača mogu se udružiti kako bi se suočili s izazovima Užasa, ukletom zgradom prepunom duhova i izazova koji se ne nalaze u glavnoj avanturi. Rekrutirajte svoje kolege lovce na duhove kako biste se popeli na zastrašujuću kulu putem lokalne bežične igre ili preko interneta.

Tehničke karakteristike
EAN 045496512149
Jamstvo 24 mj.
Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.