0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi
Početna Proizvodi Mobiteli & Tableti Tablet računala Tableti Huawei tablet MatePad T10s Agassi3K-L09D 4/64GB

Huawei tablet MatePad T10s Agassi3K-L09D 4/64GB

Šifra: 22973
Tableti Huawei
  • Fluidan i brz
  • Iznimno lagan
  • Impresivan dizajn
  • Vrhunska grafika
Veličina zaslona
Veličina zaslona
10.1"
Kamera
Kamera
5 MP + 2 MP
Rezolucija
Rezolucija
1920x1200
Unutarnja memorija
Unutarnja memorija
4 GB RAM / 64 GB ROM
Akcijska cijena
159,99 EUR
159,99 EUR
-6%
Leanpay Izračun rata
Jednostavna kupovina na rate
  • 13,33 EUR x 12 mjeseci
  • 17,78 EUR x 9 mjeseci

Leanpay omogućuje brzo i jednostavno plaćanje na rate preko interneta. Za plaćanje na rate odaberite Leanpay kao vrstu plaćanja kod dovršetka kupovine.

Više informacija Provjerite svoj limit

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 169,99 EUR
Sve cijene uključuju PDV.
Dodaj u košaricu
O proizvodu

Huawei tablet MatePad T10s Agassi3K-L09D 4/64GB

Širok i otvoren pogled

Lagan i tanak kakav je, HUAWEI MatePad T 10s pruža snažan dojam svojim sofisticiranim dizajnom i impresivnim zaslonom. Sadrži 10,1-inčni 1920 x 1200 FHD zaslon s uskim okvirima koji pruža veći vizualni učinak. Zajedno s HUAWEI ClariVu™ tehnologijom, sve što vidite živopisno je i svijetlo i oživljava u vašoj ruci.

Glasan, čist, surround zvuk

Pripremite se za akustičnu gozbu. Sustav dvostrukih zvučnika visoke amplitude na HUAWEI MatePad T 10s tabletu isporučuju simetrični zvuk s obje strane kako biste se prepustili jačem i ujednačenijem zvuku. Uz Harman Kardon tehnologiju zvuka, ovaj tablet predstavlja autentične i bogate detalje, vjerne glazbi i vašem raspoloženju.

Fluidan i brz

Kombinirajući EMUI 10.1 operativni sustav, osmojezgreni čipset i napredni algoritam, ovaj tablet nudi poboljšanu grafiku i poboljšane performanse. Čitajte vijesti, gledajte videozapise ili obavljajte online shopping. Sada se možete prebacivati ​​između aplikacija kako želite i uživati ​​u glatkom i stabilnom iskustvu.

Dvostruki prozori, dvostruka učinkovitost

HUAWEI multiplikator aplikacija omogućuje tabletu da prikaže dva prozora iste aplikacije kada ga držite vodoravno. Također možete prilagoditi veličinu lijevog i desnog prozora radi bolje udobnosti. Na primjer, na jednom prozoru bezbrižno listate po artiklima u online trgovini, a na drugom prozoru paralelno čitate vijesti ili relevantne komentare i iskustva drugih korisnika.

Iz dana u noć, zaštitite oči

S TÜV Rheinland certifikatom za udobnost očiju za smanjenje štetnog plavog svjetla, ovaj tablet nudi bolju udobnost čitanja i gledanja za vašu svakodnevnu upotrebu. Možete odabrati način e-knjige za ugodno iskustvo u čitanju knjiga. Kad je noć, prebacite se u noćni način rada zbog ugodnijeg efekta prikaza sa smanjenim kontrastom svjetla.

Ekskluzivni svijet za djecu

Ovaj tablet brine za mlade i omogućuje vašoj djeci da slobodno istražuju sadržaj primjeren njihovoj dobi putem ekskluzivnog pristupa Dječjem kutku. Međutim, sa šestoslojnom zaštitom kako bi sačuvali njihov dragocjeni vid ide i korak dalje. Tako se vaša djeca mogu igrati i učiti s optimiziranim prikaznim efektima za različite scenarije, kao i promišljenim upozorenjima kako bi spriječili nezdravu upotrebu njihovih malih očiju.

Huawei tablet MatePad T10s Agassi3K-L09D 4/64GB
Tehničke karakteristike
EAN 6901443444786
Jamstvo 24 mj.
Model MatePad T10s
Veličina zaslona 10.1"
Vrsta zaslona FHD
Rezolucija 1920x1200
Operativni sustav EMUI 10.1
Unutarnja memorija 4 GB RAM / 64 GB ROM
Kamera 5 MP + 2 MP
Baterija (mAh) 5100 mAh
Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.