0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi

Huawei Band 7 Graphite black (Leia-B19)

Šifra: 24734
Pametni satovi Huawei
  • Ultra tanak dizajn
  • Potpuno novi zaslon
  • Trajanje baterije 2 tjedna
  • Prati otkucaje srca i aktivnost
Cijena
60,38 EUR
60,38 EUR
Sve cijene uključuju PDV.
Dodaj u košaricu
O proizvodu

Huawei Band 7 Graphite black (Leia-B19)

Potpuno novi zaslon bez okvira

  • Veći zaslon,
  • manja narukvica 194 × 368 piksela
  • 578 mm2 područje zaslona
  • 9,99 mm tanko kućište

Baterija za divljenje

Baterija je više nego opremljena za poslovna putovanja i odmore, radi do dva tjedna u tipičnim scenarijima upotrebe 2 i do 10 dana u scenarijima intenzivne upotrebe. Ekskluzivno HUAWEI brzo punjenje može vam dati poticaj koji vam je potreban kada ste u stisci s vremenom, osiguravajući dva dana korištenja uz samo pet minuta punjenja.

HUAWEI TruSeen ™ 4.0  pazi na vaše srce

HUAWEI Band 7 podržava automatsko praćenje razine kisika u krvi1 i otkucaja srca, što je omogućeno HUAWEI TruSeen™ 4.0 tehnologijom i pametnim algoritmom za uštedu energije, automatski vibrirajući kako bi vas upozorio ako razina kisika u krvi ili broj otkucaja srca odstupe od zdravog raspona.

Čvrsto spavajte svaku noć

HUAWEI TruSleep™ 2.0 tehnologija čini vaš san prioritetom broj jedan, identificirajući šest glavnih problema vezanih za spavanje, dok nudi više od 200 znanstveno utemeljenih prijedloga za bolji san - tako da možete krenuti na pravi način!

Više načina za kretanje

96 izvrsnih načina vježbanja pokrivaju aktivnosti koje najviše volite, i još mnogo toga, od trčanja preko vožnje bicikla* do plivanja i joge! HUAWEI TruSport™ fitness sustav prati metrike visoke razine kao što su indeks sposobnosti trčanja, VO2Max, vrijeme oporavka i učinak treninga, sa savjetima temeljenim na podacima i zanimljivim zadacima za prijavu na TriRing6, kako biste mogli napredovati! Bicikliranje na otvorenom podržano je samo za telefone koji podržavaju GPS i imaju EMUI 5.0 / iOS 9.0 ili noviji

Huawei Band 7 Graphite black (Leia-B19)
Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.