0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi
Početna Proizvodi IT & Gaming Igre i konzole Igre XBOX X WWE 2K24 DELUXE EDITION 

XBOX X WWE 2K24 DELUXE EDITION 

Šifra: 28000
Igre XBOX
  • Zvjezdana postava
  • 40 godina Wrestlemanie
  • Novi tip mečeva
  • Dokažite se u MyRISE
Cijena
99,99 EUR
99,99 EUR
Leanpay Izračun rata
Jednostavna kupovina na rate
  • 11,11 EUR x 9 mjeseci

Leanpay omogućuje brzo i jednostavno plaćanje na rate preko interneta. Za plaćanje na rate odaberite Leanpay kao vrstu plaćanja kod dovršetka kupovine.

Više informacija Provjerite svoj limit

Sve cijene uključuju PDV.
Dodaj u košaricu
O proizvodu

XBOX X WWE 2K24 DELUXE EDITION 

Četrdeset godina Wrestlemanie

WrestleMania je najveći događaj u sportskoj zabavi, gdje se Superzvijezde pretvaraju u legende WWE-a. Iskusite napeto preispričavanje najvećih trenutaka WrestleMania-e u 2K Showcase of the Immortals, gdje možete ponovno doživjeti kolekciju nekih od najnevjerojatnijih, karijerom-definirajućih mečeva.

Ikonski roster WWE 2K24

WWE 2K24 se ponosi zvjezdanom postavom koja uključuje legende WWE-a poput "Stone Cold" Steve Austin, Undertakera i Andre the Gianta, uz trenutne WWE Superzvijezde poput "The American Nightmare" Codyja Rhodesa, Johna Cene, Rhea Ripley i Romana Reignsa, čiji su ulasci i karakteristični potezi pojačani ultra-realističnom grafikom.

Novi tip mečeva

Od Gostujućeg suca do Meča u lijesu, Gauntlet, i Meča u kolicima, tu je mnoštvo novih tipova mečeva za doživjeti u WWE 2K24, uključujući podršku za više Superzvijezda u Backstage Brawl-u.

Dokažite se u MyRISE

Oslobodite svoj sirovi talent i postanite neprikosnoveni prvak u MyRISE-u, koji sadrži dva uzbudljiva karijerna luka i originalne zaplete priča koji opisuju vaš uspon do WWE slavne staze iz muških i ženskih divizija.

Izgradite svoju franšizu

Sastavite svoje omiljene WWE Superzvijezde i legende u MyFACTION-u. Nabavite kartice, izgradite dominantnu frakciju, natječite se u online multiplayeru i potpuno novom rangiranom brzom igranju. Plus, zaradite uzbudljive promocijske i konačne rangirane nagrade dok se penjete na novu sezonsku ljestvicu!

Upravljajte WWE svemirom

Razvijajte sukobe, tjedne emisije i više u načinu Universe, ultimate sandbox WWE 2K24-a, s proširenim akcijama rivalstva, potpuno novim izrezima i podrškom za mečeve s dvostrukim naslovima!

Donosite odluke u MyGM-u

Nadgledajte najveće brendove i Superzvijezde u sportskoj zabavi dok izazivate rivalne glavne menadžere za vrhunsku poziciju u MyGM-u. Istražite više tipova mečeva, više brendova i nove glavne menadžere. Trgujte Superzvijezdama između brendova, donosite izvršne odluke o ugovorima i pojačajte dramu.

Dodatni paket u Deluxe izdanju

Dodajte više sadržaja MyFACTION* u svoju kolekciju kupnjom WWE 2K24 Deluxe izdanja**. Paket bonusa Deluxe izdanja uključuje Zlatne kartice MyFACTION-a i alternativne odjeće za Rhea Ripley i Bianca Belair. *Online igranje uključujući MyFACTION zahtijeva internetsku vezu i 2K račun. Online igranje na konzoli zahtijeva zasebnu plaćenu pretplatu. Primjenjuju se uvjeti. **Paket bonusa Deluxe izdanja uključen je samo u WWE 2K24 Deluxe izdanju i ne prodaje se zasebno.

Paket obitelji Nightmare

Paket obitelji Nightmare sadrži '76 Dusty Rhodes, 'Superstar' Billy Graham i Stardust, s ekskluzivnom MyFACTION Mattel 'Defining Moments' figuricom akcije Bruised Cody Rhodes s Zlatnom karticom MyFACTION-a, '76 Rhodes MyFACTION karticom i karticom Pharaoh Manager.

XBOX X WWE 2K24 DELUXE EDITION 
Tehničke karakteristike
EAN 5026555368902
Jamstvo 24 mj.
Model WWE 2K24
Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.