0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi
Početna Proizvodi IT & Gaming Igre i konzole Igre XBOX Igra Lego 2K Drive

XBOX Igra Lego 2K Drive

Šifra: XBSX-0165
Igre
  • PREORDER
  • Datum izlaska: 19.05.2023.
  • Ogromna Lego avantura
  • Utrkuj se i istraži Bricklandiu
Cijena
69,99 EUR
69,99 EUR
Sve cijene uključuju PDV.
Dodaj u košaricu
O proizvodu

XBOX Igra Lego 2K Drive

Dobrodošli u Bricklandiju, dom ogromne LEGO® avanture vožnje otvorenog svijeta. Utrkujte se bilo gdje, igrajte s bilo kim, izgradite svoje vožnje iz snova i porazite divlje trkaće rivale za željeni Sky Trophy!

U igri LEGO 2K Drive, vaše fantastično vozilo koje se transformira daje vam slobodu da neprimjetno jurite preko zadivljujućih trkaćih staza, terena izvan cesta i otvorenih voda.

Istražite golemi svijet Bricklandije, pokažite svoje vozačke vještine i gradite vozila ciglu po ciglu!

Vrhunsko iskustvo vožnje

Sjednite za volan i pripremite se za mnoštvo istraživanja otvorenog svijeta i uzbudljivih utrka! Okušajte se u uzbudljivom Story modu, uskočite u pojedinačne utrke ili turnire Cup Series i prepustite se nenametljivim mini igrama. Ovladajte umijećem driftanja, pojačavanja i korištenja pojačanja za poraz protivnika!

Utrkujte se za trofej

Način rada Story prati vaš put od trkača početnika do slavnog prvaka dok se natječete protiv niza karizmatičnih suparnika. Sa svakom pobjedom napredovat ćete u poretku kako biste se suprotstavili zloglasnom Shadow Z-u.

Ogromni i živopisni svijet Bricklandije

Ogromni i živopisni svijet Bricklandije je na vama da istražite kako vam odgovara, pun živopisnih likova i šašavih zadataka. Zurite pokraj bujnih polja na pločniku Turbo Acresa, vozite se off-roadom u pustinjama okruga Big Butte, krstarite slikovitim vodenim putovima Prospecto Valleyja i još mnogo toga.

Oslobodite svoju kreativnost

Izrada vozila u garaži jednostavna je poput spajanja cigli. Konstruirajte nove automobile i čamce od nule, modificirajte bilo koje vozilo u svojoj kolekciji ili se opustite uz vođene gradnje, a zatim provozajte svoju kreaciju i podijelite je sa svijetom!

Do 6 igrača

Lutajte po Bricklandiji na lokalnom podijeljenom ekranu za dva igrača ili se pridružite svojim prijateljima u vožnji s do šest igrača na mreži!

Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.