0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi
Početna Proizvodi IT & Gaming Sony PS5 DualSense wireless white controller

Sony PS5 DualSense wireless white controller

Šifra: 21445
IT & Gaming Sony
  • Bežični kontroler
  • Prilagodljivi okidači
  • Ugrađeni mikrofon 
  • Nove taktilne povratne informacije
Cijena
72,86 EUR
72,86 EUR
Sve cijene uključuju PDV.
Dodaj u košaricu
O proizvodu

Sony PS5 DualSense wireless white controller

Otkrijte još uzbudljiviju igru s novim inovativnim kontrolerom za PS5™, DualSense. Bežični kontroler PS5 DS donosi nove taktilne povratne informacije, dinamički prilagođene okidače i ugrađeni mikrofon. Sve to integrirano je u prepoznatljivi, kultni i ugodan dizajn.

Preuzmite kontrolu uz unaprijeđeni dvobojni dizajn koji kombinira kultni intuitivni izgled s poboljšanim palicama i ponovno osmišljenom svjetlosnom trakom.

Taktičke povratne informacije omogućuju vam da osjetite fizičke reakcije na pokrete koje činite u igri zahvaljujući dvostrukim aktuatorima koji zamjenjuju tradicionalne motore s vibracijom. Ova funkcija dinamičke vibracije u vašim rukama može simulirati osjećaj svega iz okoline, uključujući i trzaje različitog oružja.

Prilagodljivi okidači omogućuju vam da iskusite različite razine sile i naprezanja tijekom interakcije s opremom i okolinom u igri. Od povlačenja strele do kočenja u automobilu pri velikoj brzini - osjetit ćete fizičku povezanost sa svojim pokretima na ekranu.

Ugrađeni mikrofon i priključak za slušalice - neka se vaš glas čuje dok dijelite trenutke u kojima uživate. Ćaskajte s prijateljima online putem ugrađenog mikrofona ili spojite slušalice s mikrofonom na priključak od 3,5 mm. Jednostavno isključite snimanje zvuka u bilo kojem trenutku pomoću posebnog gumba za isključivanje zvuka.

Gumb za kreiranje - Snimite i emitirajte najlegendarnije trenutke igre pomoću gumba za kreiranje. Oslanjajući se na uspjeh revolucionarnog gumba SHARE, ovaj taster nudi igračima više načina za stvaranje gamerskog sadržaja i emitiranje avantura uživo širom svijeta.

Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.