0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi

SAMSUNG filtar za hladnjak HAF-CIN/EXP

Šifra: 9165
Hladnjaci Samsung

Svježe filtrirana voda

 

 

Akcijska cijena
49,99 EUR
49,99 EUR
-17%
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 59,99 EUR
Sve cijene uključuju PDV.
Dodaj u košaricu
O proizvodu

SAMSUNG filtar za hladnjak HAF-CIN/EXP

Svježa filtrirana voda nadohvat ruke

Kada kupujete SAMSUNG kombinirani hladnjak s okomitom podjelom ili s francuskim vratima koji ima dozator za led i vodu, možete biti sigurni da je opremljen sustavom za filtraciju vode. Bez obzira na to jesu li smješteni s unutrašnje ili s vanjske strane hladnjaka, oba Vam sustava jamče smanjenje količine onečišćujućih tvari. Bezbrižno uživajte u svježoj, filtriranoj vodi izravno iz dozatora Vašeg Samsung hladnjaka.

Uštedite više, za sebe i za okoliš

Sada kad Vam je svježina okusa filtrirane vode nadohvat ruke, možete dodatno uštedjeti zbog smanjene potrošnje flaširane vode. Osim toga, time što plastične boce više nećete bacati u okoliš, odmah pridonosite i njegovu očuvanju.

Potvrđena radna svojstva

Samsung filtre za vodu ispituje i certificira NSF International, neprofitna nevladina organizacija posvećena javnom zdravlju, sigurnosti i zaštiti okoliša. Njihova je certifikacija priznata širom svijeta kao jamstvo sigurnosti.

Smanjenje količine onečišćujućih tvari

"Filtri za vodu tvrtke Samsung, upotrebom isključivo visokokvalitetnog ugljika, uklanjaju više od 99 % potencijalno štetnih onečišćujućih tvari koje se nalaze u Vašoj vodi kao što su: Zbog svojeg okusa i mirisa klor ima široku primjenu kao sredstvo za dezinfekciju vode, no zbog njegove prisutnosti, voda može poprimiti specifičan okus i miris. : Teški metali i kemikalije kao što su olovo, azbest, benzen, živa i karbofuran visoko su toksične onečišćujuće tvari koje se uobičajeno upotrebljavaju u industrijskoj proizvodnji, a mogu prodrijeti u vodene izvore te tako ugroziti Vaše zdravlje. : Mikrobne ciste i nametnici poput kriptosporidija uobičajeno žive u jezerima i rijekama. Visoko su otporni na dezinfekcijska sredstva poput klora te stoga mogu dulje preživjeti u vodi."

SAMSUNG filtar za hladnjak HAF-CIN/EXP
Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.