0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi
Početna Proizvodi IT & Gaming Periferija Miševi Redragon Jupiter G809 Bt (PS4&NSW) kontroler

Redragon Jupiter G809 Bt (PS4&NSW) kontroler

Šifra: 15922
Miševi Redragon
  • Dva kontrolera u jednom
  • Napredni dizajn
  • Dvostruka vibracija
  • Precizna kontrola
Cijena
60,38 EUR
60,38 EUR
Sve cijene uključuju PDV.
Dodaj u košaricu
O proizvodu

Redragon Jupiter G809 Bt (PS4&NSW) kontroler 

DVA KONTROLERA U JEDNOM!

Redragon G809 kontroler kompatibilan je s PS4 i Nintendo Switch konzolama. TOUCHPAD / Šesto-osni senzor / Mikrofon na kontroleru dobro će funkcionirati s vašim PS4, PS4 Slim i PS4 Pro konzolama. Također, šesto-osni senzor je kompatibilan s Nintendo Switch-om. Ovaj kontroler lako će zadovoljiti sve vaše potrebe za raznovrsnim igranjem.


NAPREDNI DIZAJN.

Revolucionarne značajke kao što su touchpad, integrirana svjetlosna traka i ugrađeni zvučnici nude uzbudljive nove načine za interakciju s različitim igrama. 3.5 mm audio priključak na kontroleru nudi osobno i praktično zvučno rješenje za igrače koji žele u privatnosti slušati svoje igre.


DVOSTRUKA VIBRACIJA.

Ovaj kontroler podržava vibracijsku funkciju, a ovisno o okolnostima igre i scenama unutar igre može proizvoditi različite jake i slabe vibracije, omogućujući vam uranjanje u igru sa svakim klikom.

PRECIZNA KONTROLA.

Osjetljivost na dodir, ergonomski oblik i odziv Redragon kontrolera savršeni su za optimalno igranje raznih igara. Dvostruke analogne palice i okidači poboljšani su kako bi igračima ponudili apsolutnu kontrolu za u svakoj igri te izuzetnu preciznost svakog pokreta.
RAZNOBOJAN LED PRIKAZ.

Kontroler dolazi s mini svjetlosnom trakom koja može prikazivati različite boje za različita stanja, kao što su prikaz stanja punjenja ili povezivanja te statusi različitih igrača u skladu s uputama unutar pojedine igre. Također, sva LED svjetla mogu se lako uključiti ili isključiti tako da držite tipke LB + RB tijekom 5 sekundi.

Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.