0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi
Početna Proizvodi IT & Gaming Razer Seiren Mini

Razer Seiren Mini

Šifra: 25730
IT & Gaming Razer
  • Kompaktni mikrofon
  • Točna reprodukcija glasa
  • Uravnotežen i jasan zvuk
  • Ultra kompaktan i lako prenosiv
Akcijska cijena
54,99 EUR
54,99 EUR
-25%
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 72,98 EUR
Sve cijene uključuju PDV.
Dodaj u košaricu
O proizvodu

Razer Seiren Mini

Kompaktni mikrofon

Budući da je ovaj kompaktni kondenzatorski mikrofon s užim kutom snimanja, može se fokusirati na vaš glas i ima bolje smanjenje ambijentalne buke - osiguravajući da se pozadinski zvukovi poput tipkanja i klikova mišem svedu na minimum.

Točna reprodukcija glasa

Sa svojom kondenzatorskom kapsulom od 14 mm i ravnim frekvencijskim odzivom, mikrofon može stvoriti točniju reprodukciju vašeg glasa - emitiranje sa zvjezdanom jasnoćom koja je ispunjena oštrim visokim i dubokim niskim tonom.

Uravnotežen i jasan zvuk

Razer Seiren Mini ima topliji, uravnoteženiji zvuk i hvata manje pozadinske buke u usporedbi s mikrofonom S iste cijene. U usporedbi sa skupljim mikrofonom Y, Razer Seiren Mini je usporediv u kvaliteti zvuka s uravnoteženim količinama visokih i niskih tonova.

Ultra kompaktan i lako prenosiv

Napravljen za minimalističke ili manje postavke, ovaj kompaktni kondenzatorski mikrofon jedva zauzima prostor na stolu i diskretan je na kameri tako da je fokus uvijek na vama. Također ga je lako ponijeti ako trebate ponijeti svoj streaming ili raditi negdje drugdje.

Nagibni stalak

Mikrofon je pričvršćen na stabilnu potporu koja se može nagnuti kako bi se pronašlo savršeno mjesto za vaš glas. Također se može odvojiti i montirati na nosač ili stalak za mikrofon koji koristi standardni navoj od 5/8 inča.

Ugradbena amortizacija

Kada dođe do slučajnih udaraca, ugrađeni amortizer Razer Seiren Mini prigušuje te vibracije kako bi zaštitio vaš stream ili uši kolega od anomalija zvuka.

Usb plug and play

U roku od nekoliko sekundi od uključivanja u USB priključak, Razer Seiren Mini je spreman za rad. Jednostavno namjestite njegovu glasnoću putem softvera za strujanje ili glasovni chat koji koristite i pustite da vaš glas učini ostalo.

Razer Seiren Mini
Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.