0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi
Početna Proizvodi IT & Gaming Igre i konzole Igre PS5 WANDERER THE FRAGMENTS OF FATE (PSVR2)
PREDNARUDŽBA

PS5 WANDERER THE FRAGMENTS OF FATE (PSVR2)

Šifra: 28909
Igre PlayStation 5
  • Datum izlaska: 28.06.2024.
  • Nove uzbudljive značajke
  • Igra putovanja kroz vrijeme
  • Istražite davno izgubljene ere i događaje
Cijena
54,99 EUR
54,99 EUR
Sve cijene uključuju PDV.
Dodaj u košaricu
O proizvodu

PS5 WANDERER THE FRAGMENTS OF FATE (PSVR2)

Zakoračite u nepoznato i upustite se u epsku avanturu putovanja kroz vrijeme, potpuno iznova zamišljenu za sljedeću generaciju VR-a.

Igra putovanja kroz vrijeme

Predstavljamo Wanderer: Fragments of Fate, remake nagrađene, kritički hvaljene VR avanturističke igre putovanja kroz vrijeme - Wanderer. Ostavite svoje putovnice kod kuće, jer nikad ne možete znati kamo ćete ići i što ćete postati dok se vraćate kroz vjekove i otkrivate tajne vremena.

Istražite davno izgubljene ere i događaje

Koračajte u stopama onih koji su išli prije vas, istražite ere i događaje davno izgubljene u rukama vremena dok se nalazite u uzbudljivim pričama iz povijesti u avanturi kakvu još niste iskusili. Otkrijte bogate svjetove, doživite akciju koja će vam ubrzati srce i riješite zagonetke koje će vam pomutiti um dok mijenjate prošlost kako biste oblikovali budućnost.

Nove uzbudljive značajke

Mnoge uzbudljive nove značajke i igranje čekaju avanturiste. Ispunjen zadivljujućim novim vizualima, sada možete plivati, skakati, klečati, penjati se, spuštati se zip-lineom i ljuljati se kroz vrijeme na pravi avanturistički način. Wanderer: Fragments of Fate je nezaboravno iskustvo. Jeste li spremni za (vremenski) skok?

Vrhunski avatar

Vrhunski avatar cijelog tijela omogućuje vam da se utjelovite u likove kroz vrijeme - prvi put gledajući sebe kao te likove. Dinamično reagirajući avatar, kao i praćenje pogleda, stvaraju iskustvo koje je osmišljeno da igračima pruži veću prisutnost nego ikad prije. Iskorištavanjem najnovije tehnologije haptike PS VR2, sada se možete potpuno uroniti u neusporedivu razinu uranjanja s haptikom koja je osjetljiva na blizinu i kontekst, fino podešena kako bi poboljšala vaše iskustvo do maksimuma.

PS5 WANDERER THE FRAGMENTS OF FATE (PSVR2)
Tehničke karakteristike
EAN 5061005781108
Jamstvo 24 mj.
Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.