0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi
Početna Proizvodi IT & Gaming Igre i konzole Igre PS4 The Outer Worlds igra

PS4 The Outer Worlds igra

Šifra: 14772
Igre PlayStation 4
  • Dob: 18+
  • Nova Sci-Fi RPG priča
  • Istražite daleke svemirske krajeve
  • Suočit se sa vanzemaljskim čudovištima
Cijena
30,51 EUR
30,51 EUR
Sve cijene uključuju PDV.
Dodaj u košaricu
O proizvodu

PS4 The Outer Worlds igra

Nova Sci-Fi RPG priča

The Outer Worlds je nova Sci-Fi RPG priča i uzbudljiva igra za PlayStation 4 konzole. Probudite se iz hibernacije na kolonističkom brodu, izgubljenom u tranzitu do Halcyona, najudaljenije kolonije od Zemlje, na kraju galaksije. Naći ćete se u srcu zavjere koja prijeti potpunim uništenjem Halcyona.

Istražite daleke svemirske krajeve

Dok istražujete daleke svemirske krajeve i susrećete različite civilizacije koje se natječu za prevlast, lik koji odaberete odredit će kako će se ova priča odvijati. Uglavnom, u korporativnoj računici kolonija, vi ste neplanirani teret, hodajuće skladište opasnih informacija... Dobrodošli u budućnost i pokušajte je ne prekidati!

Oni kontroliraju sve

Halcyon je kolonija u vlasništvu korporacije na samom kraju galaksije. Oni kontroliraju sve. Zapravo, točnije je reći gotovo sve. Ono s čime se ne mogu sami suočiti su vanzemaljska čudovišta. Čudovišta nepoznatog porijekla pojavila su se nakon neuspjelog pokušaja teraformiranja dvaju planeta.

Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.