0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi
Početna Proizvodi IT & Gaming Igre i konzole Igre PC CYBERPUNK 2077: ULTIMATE EDITION

PC CYBERPUNK 2077: ULTIMATE EDITION

Šifra: 27541
Igre
  • Svijet bez granica
  • Duboka priča
  • Akcijska pustolovina
  • Borba za slavu i opstanak
Cijena
59,99 EUR
59,99 EUR
Sve cijene uključuju PDV.
Dodaj u košaricu
O proizvodu

PC CYBERPUNK 2077: ULTIMATE EDITION

Dobrodošli u nevjerojatni svijet Cyberpunk 2077, gdje se futurizam susreće s kaosom i gdje vaše odluke oblikuju tijek igre. Iskusite najdublji nivo imerzije s Ultimate Edition, koja donosi nevjerojatno iskustvo igre na vaš PC.

Svijet bez granica

Zaronite u Night City, urbano čudo prepuno neonova, visokih nebodera i mračnih tajni. Sloboda istraživanja u Cyberpunk 2077 ne poznaje granice, a Ultimate Edition pruža dodatne resurse i sadržaje kako biste maksimalno iskoristili svaki trenutak.

Dodatni sadržaji

Ultimate Edition uključuje ekskluzivne dodatke koji će proširiti vaše iskustvo igre. Od specijalnih oružja do jedinstvenih vozila, pripremite se za avanturu života u Cyberpunk svijetu.

Duboka priča

Ova edicija igre osigurava dodatne priče, likove i izazove koji će vas potaknuti na razmišljanje. Vaše odluke će oblikovati tijek priče, donoseći vam jedinstveno iskustvo svaki put kad započnete svoj cyberpunkaški put.

Savršena tehnička izvedba

Optimizirana za PC platformu, Ultimate Edition isporučuje nevjerojatnu grafiku, brzinu i performanse. Uživajte u svakom detalju i zaronite u svijet koji je stvoren da zadivi.

Naručite Cyberpunk 2077: Ultimate Edition već danas i postanite gospodar vlastite sudbine u najuzbudljivijem cyberpunk svijetu ikada viđenom!

PC CYBERPUNK 2077: ULTIMATE EDITION
Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.