0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi

NS igra TRINITY TRIGGER

Šifra: 25794
Igre Nintendo
  • Generacijski RPG
  • Ovladajte oružjem bogova
  • Potražite misterije Trinitya
  • Zakoračite u svijet Trinity Triggera
Cijena
45,99 EUR
45,99 EUR
Sve cijene uključuju PDV.
Dodaj u košaricu
O proizvodu

NS igra TRINITY TRIGGER

Zakoračite u svijet Trinity Triggera

Potpuno nove akcijske igre uloga koja kombinira izgled i dojam kultnih RPG-ova iz 90-ih s modernim naglaskom na brzu, prilagodljivu borbu. Kao Cyan, mladić kojeg su bogovi opteretili plaštem Ratnika Kaosa i neizbježnim okršajem protiv Ratnika Reda, igrači će krenuti u veliku avanturu kako bi prkosili sudbini i spasili Trinity. Cyana i njegove drugove Elise i Zantisa prate čudna stvorenja poznata kao Triggers koja se mogu transformirati u osam vrsta oružja, a igrači se mogu slobodno prebacivati između tri lika kako bi implementirali solo strategiju borbe ili se udružiti s do dva prijatelja za lokalnu igru.Zajedno će ispisati novu sudbinu…

Ovladajte oružjem bogova

Riješite zagonetke i pobjeđujte neprijatelje sami ili s prijateljima u lokalnoj zadruzi dok prolazite kroz tamnice svake Arme, kule napravljene od palog oružja bogova.

Potražite misterije Trinitya

Otkrijte skrivene prolaze istražujući svaki djelić raznolikih bioma Trinitije. Razgovarajte s građanima za tragove za otkrivanje strogo čuvanih tajni koje se čuvaju u ovim šumama, pustinjama, snježnim poljima i još mnogo toga.

Promijenite tijek borbe

Stručno koristite Weapon Wheel u bitci za promjenu između osam vrsta oružja u hodu. Svaki neprijatelj ima slabost – pronaći je i iskoristiti je ključ pobjede.

Generacijski RPG

Trinity Trigger inspiriran je kultnim RPG-ovima prošlih godina, ali njegovo pristupačno i nagrađujuće igranje uključuje moderne procvate kako bi ga učinilo novom uzbudljivom avanturom za igrače svih uzrasta.

Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.