0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi
Početna Proizvodi IT & Gaming Igre i konzole Igre Nintendo Switch Igra Fruitfall Crush CIAB

Nintendo Switch Igra Fruitfall Crush CIAB

Šifra: 21231
Igre
  • Prava zagonetka
  • Jednostavan koncept
  • 75 zastrašujućih razina
  • Četiri izvrsna načina igre
Akcijska cijena
6,99 EUR
6,99 EUR
-38%
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 11,27 EUR
Sve cijene uključuju PDV.
Dodaj u košaricu
O proizvodu

Nintendo Switch Igra Fruitfall Crush CIAB

Fruitfall Crush je prava zagonetka, jednostavnog koncepta, ali s ogromnom dubinom kako izazov raste. FruitFall Crush vrlo je lako shvatiti s jednostavnim kontrolama, ali će natjerati igrače da se vraćaju po još, željni poboljšanja svoje izvedbe.

To je jedna od onih igara koje je nemoguće ostaviti, a tako ih je lako uzeti i igrati! Izvrsna mješavina pažljivo izrađene mehanike igre, lakoće igranja u kombinaciji sa 75 zastrašujućih razina, natjerat će vas da uvijek iznova posegnete za FruitFall Crush!

Četiri izvrsna načina igre

Cilj igre je učiniti da voće nestane pomičući ga po rešetki dok se ne grupira zajedno – voće mora biti iznad ili lijevo ili desno od drugog voća, dijagonale se ne računaju.

Voće se može pomicati rotiranjem igrališta i dopuštanjem voću da padne stvarajući tako grupe od tri ili više istog voća, koje će zatim biti uklonjeno, bonus se dodjeljuje ako više od jedne grupe nestane u jednom potezu.

FruitFall Crush pruža igraču 4 izvrsna načina igre kako bi u potpunosti poboljšao iskustvo igranja.

Arkadni način igranja

U ovom načinu rada pokušavate dovršiti onoliko razina u nizu, akumulirajući svoje vrijeme i bodove dok nastavljate. Ako vam ponestane vremena ili ne uspijete na bilo kojoj razini, dobit ćete tri "nastavka" - prikazana kao srca u gornjem lijevom kutu zaslona.

Sustav pomoći za automatsko rješavanje sprječava da ostanete zarobljeni i frustrirani. Nakon što ste 'otključali' (dovršili) razinu unutar Arcade moda, tada vam je dopušten pristup unutar Time Trial ili Practice modova.

Time trial način

Završite igru ​​što je brže moguće! Možete isprobati bilo koju 'otključanu' razinu koliko god puta želite, bilježeći svoja najbolja vremena zajedno sa svojim imenom za tu razinu.

Način vježbanja

Igrajte igru ​​svojom brzinom, bez brige o otkucajima sata i svaki put kada ponovno pokrenete igru, nastavljate tamo gdje ste prošli put.

Način igranja za dva igrača

Susretnite se s prijateljem u uzbudljivom načinu rada za 2 igrača, koristeći jednu Switch konzolu ili rame uz rame u TV načinu rada ili se natječući od kraja do kraja koristeći Joy-Con kako biste vidjeli tko može završiti 10 razina najbrži?!

Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.