0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi
Početna Proizvodi Mali kućanski uređaji Kuhinjski uređaji Friteze Ninja Foodi MAX Health Grill & Air Fryer AG551
Uštedi 15% uz promo kod USTEDI15

Ninja Foodi MAX Health Grill & Air Fryer AG551

Šifra: 23178
Friteze Ninja
  • Snaga: 2460 W
  • Kapacitet: 3.8 L
  • 6 funkcija kuhanja
  • Air Fry tehnologija
Cijena
329,99 EUR
329,99 EUR
Leanpay Izračun rata
Jednostavna kupovina na rate
  • 11,00 EUR x 30 mjeseci
  • 13,75 EUR x 24 mjeseci
  • 18,33 EUR x 18 mjeseci
  • 27,50 EUR x 12 mjeseci
  • 36,67 EUR x 9 mjeseci

Leanpay omogućuje brzo i jednostavno plaćanje na rate preko interneta. Za plaćanje na rate odaberite Leanpay kao vrstu plaćanja kod dovršetka kupovine.

Više informacija Provjerite svoj limit

Sve cijene uključuju PDV.
Dodaj u košaricu
O proizvodu

Ninja Foodi MAX Health Grill & Air Fryer AG551

Veliki roštilj s velikim kapacitetom

Više od običnog roštilja. 6 funkcija kuhanja - Air Fry, Bake, Roast, Reheat, Dehydrate i Grill.

Kako volite svoj odrezak?

Od krvavog do dobro pečenog, jednostavno odaberite željeni stupanj pečenja, a Ninja-in pametni sustav kuhanja obavlja sav posao!

Uživajte u sočnim odrescima, hrskavoj piletini s roštilja i morskim plodovima - sve savršeno pripremljeno s autentičnim okusom roštilja i aromom.

Digitalna sonda za kuhanje

Digitalna sonda za kuhanje precizno prati temperaturu hrane tijekom kuhanja, tako da vi to ne morate! Pripremite svoje omiljeno meso i ribu točno onako kako volite.

Bez pogađanja. Ne morate brinuti o tome je li hrana nedovoljno ili prekuhana. Ne morate rezati hranu da biste vidjeli je li gotova. Zvučni signali obavijestit će vas kada je hrana spremna za vađenje i odmaranje prije posluživanja.

Kako to funkcionira? Jednostavno odaberite funkciju kuhanja i vrstu hrane iz prethodno postavljenih opcija. Od krvavog do dobro pečenog, odaberite željeni rezultat i kuhajte hranu s digitalnom sondom za kuhanje ugrađenom na mjestu. Kad roštilj zapišti, izvadite hranu da se odmori.

Roštiljanje bez okretanja

Ciklonska tehnologija zraka brzo i ravnomjerno kuha hranu sa svih strana, bez potrebe za okretanjem. Moćan ventilator kruži temperaturama do 260°C oko hrane unutar komore za roštiljanje, za ravnomjerno kuhanje i ravnomjerno roštiljanje.

Kuhanje s malo ili bez dodanog ulja, temperatura kuhanja ploče za roštilj precizno se kontrolira kako bi se osiguralo izvanredno roštiljanje i autentično završavanje roštilja. Postavke Low, Medium, High i Max osiguravaju ukusne rezultate, bez obzira kuhate li svježe ili smrznuto.

Više okusa, manje dima

Odvojivi zaštitnik od prskanja sprječava prskanje masti po grijaćem elementu, radeći zajedno s pločom za roštilj kontroliranom temperaturom i zonom hladnog zraka kako bi se smanjio dim.

Više od običnog roštilja

Stvorite ukusna jela, priloge i desert sa 6 načina kuhanja. S jednostavnim kontrolama na dodir, lako odaberite program i odaberite između prethodno postavljenih temperatura kuhanja ili postavite svoje.

Pecite svoje omiljene vanjske specijalitete, unutra. Pripremite hrskave odreske, sočne hamburger, kobasice, hrskavu slaninu, piletinu preljevenu medom, morske plodove, šparoge, kukuruz na klipu i još mnogo toga. Velika ploča za roštilj može kuhati do 6 hamburgera.

Pretvorite vaš roštilj u Air Fryer

Pretvorite vaš roštilj u Air Fryer kako biste stvorili niskokalorične verzije svojih prženih favorita - do 75% manje masti od dubokog prženja. Od ukusnog zlatnih pomfrita, hrskavog batata i debelih krumpirića, do južnjačkih pohanih piletinih batata i ribljih prstiju.

Pecite ukusni odrezak govedine ili janjetine, začinsko pečeno korijenasto povrće, mediteranske povrće sa cherry rajčicama i pahuljastim pečenim krumpirima.

Pecite slatke i slane poslastice

Pecite slatke i slane poslastice, od masnog goveđeg wellingtona, domaćih falafela i focaccie od češnjaka do pahuljastih kolača i muffina, slatkih voćnih tartova i indulgentnih deserata.

Dehidrirajte sastojke

Dehidrirajte svježe sastojke kako biste stvorili domaći goveđi suhi meso, sušeno bilje i voćne zalogaje od manga do ananasa i dalje.

Podgrijavajte

Zagrijte ostatke kako biste obnovili onaj ukusni svježe pečeni završetak - savršeno za pizzu, quiche, proljetne role i još mnogo toga.

Velika posuda za kuhanje

Kuhajte smrznuto do roštiljanog, bez odmrzavanja. Uklonite pogađanja s ugrađenim tajmerom. Lako nahranite prijatelje i obitelj s velikom posudom za kuhanje od 3,8L, 3,8L košarom za pečenje i velikodušnom pločom za roštilj od 740cm² - savršeno dimenzioniranom za do 6 osoba.

Jednostavno održavanje

Pranje je jednostavno s dijelovima otpornim na pranje u perilici posuđa i praktičnom četkom za čišćenje.

Vodič za recepte koje je kreirao chef

Započnite odmah s priloženim Vodičem za recepte koje je kreirao chef.

Tehničke informacije

  • Boja: Siva i srebrna
  • Težina proizvoda: 10,18 kg
  • Dimenzije proizvoda (cm): V: 27 x Š: 39 x D: 41 cm
  • Dužina kabela: 90 cm
  • Snaga: 2460 W
  • Kapacitet hrane: 3,8 L
  • Hladni vanjski zidovi: Da
  • Tajmer: Da
  • Prethodno postavljene funkcij: 6
  • Nepropusne noge: Da
Ninja Foodi MAX Health Grill & Air Fryer AG551
Tehničke karakteristike
EAN 0622356239554
Jamstvo 24 mj.
Model AG551
Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.