0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi
O proizvodu

Lenovo pametni sat S2 PRO crni

Lenovo S2 Pro je funkcionalni pametni sat koji ima 1,69″ HD zaslon osjetljiv na dodir i može trajati do 15 dana u stanju pripravnosti uz jedno punjenje. Nudi 23 sportska načina i značajke kao što su mjerenje brzine otkucaja srca i temperature, kao i praćenje spavanja. Lagana, udobna

Veliki HD zaslon

Upravljanje pametnim satom bit će jednostavno uz 1,69″ HD zaslon osjetljiv na dodir koji pruža jasnu i jednostavnu sliku. Ako želite, možete prilagoditi njegov izgled prema vašem ukusu.

Odaberite iz raznih dostupnih dizajna i uskladite S2 Pro sa svojim stilom ili raspoloženjem.

Ustanite u formu uz Lenovo

Ustanite u formu, provjerite svoj napredak i planirate učinkovite vježbe. Pametni sat S2 Pro može pratiti vašu aktivnost i nudi čak 23 sportska načina rada, među kojima ćete sigurno pronaći nešto za vas. S Lenovo imate osobnog trenera na zapešću!

Radi vašeg zdravlja

Vodite brigu o svom zdravlju, steknite sposobnost brzog reagiranja na zabrinjavajuće simptome i smanjite rizik od neugodnih bolesti. Pametni sat opremljen je senzorom zelenog svjetla, tako da može mjeriti brzinu otkucaja srca do 24 sata dnevno. S2 Pro također može mjeriti temperaturu.

Praćenje spavanja

Razumjeti svoj biološki sat, eliminirati loše navike i konačno dobiti pristojan noćni san. Lenovo S2 Pro pametni sat može pratiti vaš san - procjenjuje njegovu kvalitetu, prepoznaje svoje faze i mjeri njihovo trajanje. Pohranjene informacije mogu se naći u aplikaciji - analizirati ga i izvući odgovarajuće zaključke!

Vaš osobni asistent

S Lenovo, ne morate brinuti o propuštanju nešto važno. Pametni sat S2 Pro obavijestit će vas o dolaznim porukama i pozivima. Također ga možete koristiti za postavljanje budilice. Uređaj će vas također podsjetiti da promijenite položaj ako predugo sjedite mirno.

Vodootporan

Što još čini S2 Pro pametni sat tako pogodan za one s aktivnim načinom života? Uređaj je ocijenjen IP67, što znači da je vodootporan! Ne morate ga skinuti sa zgloba kada vježbate intenzivnu vježbu, perete ruke ili napuštate kuću na kiši. Kapi vode i znoja se ne plaše!

Tehničke informacije:

  • Veličina zaslona: 1.69"

  • Ekran: Full screen touch

  • Tip zaslona: TFT LCD

  • Rezolucija: 240 x 280 piksela

  • Dimenzije: 48 x 36 x 11 mm

  • Bluetooth: Bluetooth 4.2

  • Baterija: 250 mAh

  • Senzor ubrzanja: ST lis2DW12

  • Senzor otkucaja srca

  • Značajke: obavijesti o pozivima, porukama i obavijesti o aplikacijama

Lenovo pametni sat S2 PRO crni
Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.