0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi
Početna Proizvodi Sve za auto, sport i zabavu Sport i zabava Igračke LEGO Minecraft® Set Crvena štala 21187

LEGO Minecraft® Set Crvena štala 21187

Šifra: 23718
Igračke Lego
  • Probudite kreativnost
  • Zabava za cijelu obitelj
  • Pobrini se za životinje
  • Popularni likovi s farme
Cijena
99,99 EUR
99,99 EUR
Leanpay Izračun rata
Jednostavna kupovina na rate
  • 11,11 EUR x 9 mjeseci

Leanpay omogućuje brzo i jednostavno plaćanje na rate preko interneta. Za plaćanje na rate odaberite Leanpay kao vrstu plaćanja kod dovršetka kupovine.

Više informacija Provjerite svoj limit

Sve cijene uključuju PDV.
Dodaj u košaricu
O proizvodu

LEGO Minecraft® The Red Barn Set 21187

 

Ponesite ikoničnu crvenu štalu iz igre Minecraft® u stvarni svijet uz LEGO® Minecraft The Red Barn (21187) i pružite djeci priliku za da izraze svoju kreativnost.

Otvorena za kreativne avanture unutra i van Ispred štale možete uzgajati povrće, uključujući krumpire koji se podižu s tla okretanjem ručke. Također se brinete o životinjama: kravama, konju, kozi i piliću. Ali kad beba zombi preuzme pilića na vožnju, igrači moraju pomoći stočaru da ga pobijedi prije nego što uzrokuje štetu.

Pomična štala se otvara kako bi djeci omogućila lak pristup više prostora za igru unutra, gdje će pronaći spavaću sobu, staju za konja i kozu, ograđene prostore za životinje, kutiju za izradu i alat. Kad završe avanture dana, impresivna zgrada izgleda sjajno izložena u sobi svakog igrača Minecrafta.

Ikonična Minecraft® štala - S LEGO® Minecraft The Red Barn (21187), djeca mogu izgraditi klasičnu Minecraft strukturu u stvarnom svijetu, ispunjenu likovima i značajkama iz igre. Popularni likovi farme - Set sadrži stočara, stanovnika džungle, kozu, pilića, kravu, tele, konja i bebu zombija, koji izaziva nevolje kao jahač pilića.

Otvorena štala povećava prostor za igru - Ispred štale postoje farme životinja i usjevi koje treba obrađivati, a pomična štala otvara se kako bi djeca imala lak pristup više mogućnosti za igru unutra. Ideja za poklon za igrače Minecrafta® - Ovaj LEGO® Minecraft set za igru i izlaganje pruža svestran poklon za rođendane, blagdane ili bilo koji dan za djecu od 9 godina naviše.

Mnogo načina za igru - Mjereći više od 14 cm visine, 26 cm širine i 24 cm dubine, ovaj preuredivi set obiluje mogućnostima za igru. Dodaci koji potiču maštovitu igru - Uključuje pšenicu, jabuke, lopatu, mrkvu, jaje, sjekiru, kutiju i kantu mlijeka. 

LEGO Minecraft® Set Crvena štala 21187
Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.