0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi
Početna Proizvodi Sve za auto, sport i zabavu Sport i zabava Igračke LEGO® DUPLO® Djed Mrazova kuća od medenjaka (10976)

LEGO® DUPLO® Djed Mrazova kuća od medenjaka (10976

Šifra: 23717
Igračke Lego
  • Zabava za cijelu obitelj
  • Unesite Božićni duh 
  • Probudite kreativnost
  • Beskrajne mogućnosti slaganja
Cijena
39,99 EUR
39,99 EUR
Sve cijene uključuju PDV.
Dodaj u košaricu
O proizvodu

LEGO® DUPLO® Djed Mrazova kuća od medenjaka (10976)

 

LEGO® DUPLO® Djed Mrazova kuća od medenjaka (10976) ispunjena je blagdanskim duhom koje potiču maštovitu igru koja traje cijelu godinu.

Božićni set  za djecu od 2 godine naviše.

 

Dobrodošli u Kuću od medenjaka - ugodan, snijegom prekriven dom Djeda Mraza. Djedova kućica prekrivena je blagdanskim ukrasima i detaljima. Tu je stolica, drvo s poklonima ispod njega, medvjedić, čajnik i tanjur s kolačima za Djeda Mraza te sretnog dječaka i djevojčicu koji ga posjećuju, kako bi uživali nakon igre na snijegu.

 

Probudite kreativnost svojih mališana -  Svi LEGO DUPLO setovi stručno su dizajnirani s zabavnim pričama, živopisnim bojama, raznovrsnim likovima i puno detalja kako bi vašem malom učitelju pružili VELIKI početak u životu.

Zabava na snijegu

LEGO® DUPLO® Djed Mrazova kuća od medenjaka (10976) puna je detalja koji potiču djecu upotrebu mašte u igri koja traje i nakon Božića.

 Ako tražite rođendanski, blagdanski ili poklon za bilo koji dan za djecu od 2 godine naviše, Kuća od medenjaka unosi bajkovitu čaroliju u svaku prigodu.

Puna zabave do krova

LEGO® DUPLO® Djed Mrazova kuća od medenjaka visoka je preko 25 cm, široka 17 cm i duboka 10 cm.

LEGO® DUPLO® komponente zadovoljavaju stroge industrijske standarde kako bi se osiguralo da ih je lako podići, postaviti i rastaviti dječje ruke: tako je od 1969. godine.

Sigurnost zajamčena - LEGO® DUPLO® kocke i dijelovi padaju, griju, drobe, vrte i analiziraju kako bi se osiguralo da zadovoljavaju stroge globalne standarde sigurnosti.

LEGO® DUPLO® Djed Mrazova kuća od medenjaka (10976)
Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.