0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi
Početna Proizvodi Mali kućanski uređaji Kuhinjski uređaji Aparati za kavu Krups aparat za kavu EA875E10 ESP INTUITION PREF+ MILK POT

Krups aparat za kavu EA875E10 ESP INTUITION PREF+ MILK POT

Šifra: 24137
Aparati za kavu Krups
  • Snaga: 1450 W  
  • Kapacitet spremnika za zrna kave: 250 g
  • Kapacitet spremnika za vodu: 3 l
  • Pritisak pumpe: 15 bara
Cijena
1.107,99 EUR
1.107,99 EUR
Leanpay Izračun rata
Jednostavna kupovina na rate
  • 30,78 EUR x 36 mjeseci
  • 36,93 EUR x 30 mjeseci
  • 46,17 EUR x 24 mjeseci
  • 61,56 EUR x 18 mjeseci
  • 92,33 EUR x 12 mjeseci
  • 123,11 EUR x 9 mjeseci

Leanpay omogućuje brzo i jednostavno plaćanje na rate preko interneta. Za plaćanje na rate odaberite Leanpay kao vrstu plaćanja kod dovršetka kupovine.

Više informacija Provjerite svoj limit

Sve cijene uključuju PDV.
Dodaj u košaricu
O proizvodu

Krups aparat za kavu EA875E10 ESP INTUITION PREF+ MILK POT

Neka vas uređaj vodi do savršene šalice kave - svaki put. S KRUPS Intuition Preference + aparatom za espresso, uživajte u savršeno savladanoj ekstrakciji i ekskluzivnoj Quattro Force tehnologiji u naprednom espresso aparatu koji obećava potpuno iskustvo.

Zaslon u boji

Njegov najkvalitetniji zaslon u boji osjetljiv na dodir i intuitivni indikatori svjetlosti u boji omogućavaju vam personaliziranje uređaja i spremljenih recepata, pružajući jednostavan pristup svim omiljenim napicima. U isto vrijeme, nagnuti dizajn aparata za kavu, održavanje sprijeda i sustav protiv kapanja osiguravaju ekstremnu udobnost pri uporabi. Zaokruživanje sa integriranim OTC sustavom za savršenu pjenu i podesivim izlazom za kavu za duže ili kraće napitke. A kako nisu potrebne nikakve manipulacije, potrošit ćete manje vremena brinući se o čišćenju i više vremena ispijajući kavu koju volite!

Uvijek savršeni napitci

Savršeno svladani postupak ekstrakcije sadrži Quattro Force tehnologiju, sa aktivnim brzinama mljevenja, optimiziranom perkolacijom, ultra-ravnim tampingom i sustavom samočišćenja za savršenu kavu.

Personalizirano iskustvo

"Detaljna personalizacija" sa do 2 profila i postavkama za pojednostavljeno, personalizirano putovanje: odaberite boju svjetla, vrstu prikaza i svjetlinu, pa čak i postavite omiljene napitke tako da su uvijek na dohvat prsta.

Krups aparat za kavu EA875E10 ESP INTUITION PREF+ MILK POT
Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.