0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi
Početna Proizvodi IT & Gaming Kingston HyperX Cloud Fight PS5 black

Kingston HyperX Cloud Fight PS5 black

Šifra: 26799
IT & Gaming Kingston
  • Impresivan zvuk
  • Ergonomska udobnost
  • Pristupačnost i kontrole
  • Iznimna kvaliteta i izdržljivost
Akcijska cijena
74,99 EUR
74,99 EUR
-38%
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 119,99 EUR
Sve cijene uključuju PDV.
Dodaj u košaricu
O proizvodu

Kingston HyperX Cloud Fight PS5 black

Uronite duboko u svijet igara s Kingston HyperX Cloud Flight PS5 Black slušalicama - savršenima za sve gaming entuzijaste. Ove bežične slušalice omogućavaju vam potpunu slobodu kretanja dok istovremeno pružaju izvanredan zvuk, udobnost i trajnost, čineći ih nezaobilaznim dodatkom za svakog igrača.

Bežična sloboda

Kingston HyperX Cloud Flight PS5 slušalice koriste bežičnu tehnologiju za potpunu slobodu kretanja. Bez potrebe za dosadnim kablovima, možete se potpuno posvetiti igri.

Kvalitetan zvuk

Opremljene 50mm driverima, ove slušalice pružaju izvanredno dubok i bogat zvuk, koji će vam omogućiti potpuno uronjenje u svaki igrački svijet. THX certifikacija osigurava kvalitetan prostorni zvuk.

Iznimna udobnost

Memory foam jastučići na slušalicama i traci za glavu osiguravaju maksimalnu udobnost tijekom dugih igračkih sesija. Možete igrati s uživanjem bez osjećaja nelagode.

Pristupačnost i kontrole

Pristupite kontrolama na slušalicama za brzo prilagođavanje glasnoće, isključivanje mikrofona i još mnogo toga. Mikrofon je s fleksibilnom cijevi, tako da se može prilagoditi prema potrebama.

Trajnost i kvaliteta

Kingston HyperX poznat je po svojoj izdržljivosti, a ove slušalice nisu iznimka. Kvalitetna izrada osigurava dugotrajnu upotrebu i pouzdanost.

Kompatibilnost

Ove slušalice su posebno dizajnirane za PlayStation 5, ali su također kompatibilne s drugim konzolama, računalima i uređajima koji podržavaju bežične slušalice.

S Kingston HyperX Cloud Flight PS5 Black slušalicama, dobit ćete najbolje iz svijeta igara - potpunu slobodu kretanja, vrhunski zvuk, iznimnu udobnost i izdržljivost. Bilo da se natječete s prijateljima ili uživate u jednoj igračkoj avanturi, ove slušalice će vas odvesti duboko u svaki svijet igara. Opremite se za izazove i iskustva koja dolaze s ovim vrhunskim gaming dodatkom.

Kingston HyperX Cloud Fight PS5 black
Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.