0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi

JBL LIVE 200 BT wireless in-ear slušalice

Šifra: 20904
On-ear bežične slušalice JBL
  • Impresivan zvuk
  • Izdržljiva baterija
  • Udobnost u pokretu
  • Mogućnost povezivanja
Akcijska cijena
39,99 EUR
39,99 EUR
-15%
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 47,10 EUR
Sve cijene uključuju PDV.
Dodaj u košaricu
O proizvodu

JBL LIVE 200 BT wireless in-ear slušalice

Uživajte u impresivnom zvuku i omiljenoj glazbi uz JBL Live 200 BT, in-ear, bežične, crne slušalice.

Impresivan zvuk

JBL Signature Sound Legendarni JBL Signature Sound kakav se može naći na koncertima, u studiju i kod kuće sada je dostupan u slušalicama.

Izdržljiva baterija

Do 10 sati trajanja baterije - 2 sata vremena punjenja. Uživajte u dugotrajnoj zabavi i brzom punjenju zahvaljujući najboljem u klasi od 10 sati igranja (maksimalno) i 2 sata brzog punjenja.

Udobnost u pokretu

Maksimalno iskoristite svaki trenutak i ostanite u kontaktu sa svojim svijetom u stilu uz JBL LIVE 200BT. Isporučujući JBL Signature Sound s bežičnim strujanjem zajedno sa svojom fleksibilnom okovratnom trakom, ove slušalice za in-ear omogućuju vam udobno povezivanje dok ste u pokretu.

Mogućnost povezivanja

Uživajte u izvrsnom zvuku koji isporučuju njihove 8 mm drajvere s njihovim snažnim performansama basa. Prenosite svoje popise za reprodukciju do 10 sati, a zatim u potpunosti napunite bateriju za samo 2 sata. Izrađene od vrhunskih materijala u širokom rasponu boja, slušalice JBL LIVE 200BT povezuju vas zahvaljujući daljinskom upravljaču s 3 gumba, mikrofonu i mogućnosti povezivanja s više točaka za besprijekorno prebacivanje između uređaja.

Jednostavan pristup glasovnim pomoćnicima omogućuje neprimjetnu integraciju u svaki dio vašeg svijeta. A kako bi dodatno podigli vašu udobnost i praktičnost u pokretu, korisnici će uživati ​​u njihovim magnetskim pupoljcima za upotrebu bez zapetljavanja, kao i u mekanim nastavcima za uši uključenim u više veličina.

JBL LIVE 200 BT wireless in-ear slušalice
Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.