0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi

HUAWEI pametni sat Watch GT4 46mm Sport

Šifra: 26815
Android mobiteli Huawei
  • Impresivan zaslon
  • Izdržljiva baterija
  • Više od 100 načina vježbanja
  • Otpornost na vodu i prašinu
Akcijska cijena
219,99 EUR
219,99 EUR
-21%
Leanpay Izračun rata
Jednostavna kupovina na rate
  • 12,22 EUR x 18 mjeseci
  • 18,33 EUR x 12 mjeseci
  • 24,44 EUR x 9 mjeseci

Leanpay omogućuje brzo i jednostavno plaćanje na rate preko interneta. Za plaćanje na rate odaberite Leanpay kao vrstu plaćanja kod dovršetka kupovine.

Više informacija Provjerite svoj limit

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 279,99 EUR
Sve cijene uključuju PDV.
Dodaj u košaricu
O proizvodu

HUAWEI pametni sat  Watch GT4 46mm Sport

Brzi pregled zdravlja

Prati Vaše zdravlje u svega nekoliko ključnih pokazatelja odjednom, uključujući otkucaje srca, razinu SpO2, respiratorni pregled i kardiovaskularno zdravlje, čiji se rezultati mogu ispisati i dijeliti. Pronađite analizu i više u aplikaciji HUAWEI Health.

Analiza EKG otkucaja

Nova i poboljšana tehnologija elektroda učinila je prikupljanje EKG signala preciznijim i osjetljivijim. Samo dodirnite elektrodu sa strane 30 sekundi da biste dobili podatke u stvarnom vremenu koji vam mogu pomoći da što prije otkrijete uobičajena srčana oboljenja.

Duboko spavajte svake noći

Krenite s uređajem za praćenje spavanja koji je prilagođen vama i saznajte točna vremena spavanja i buđenja, prepoznavanje drijemanja i znanstveno utemeljene savjete o tome kako se odmoriti svake noći.

Bolji način vježbanja

Birajte između 100+ načina vježbanja, uključujući posebne aktivnosti na otvorenom kao što su ronjenje i planinarenje. Brojčanik sata za planinarenje prikazuje podatke o stanju staze koji pokrivaju nadmorsku visinu, atmosferski tlak, broj koraka, lokaciju i SpO2. Zalutali ste? Samo omogućite povratnu rutu s kartom kako biste se sigurno i zdravo vratili na početnu točku.

Praćenje vaših dnevnih aktivnosti

Postavite ciljeve za svaki prsten aktivnosti, kao što su potrošene kalorije, vrijeme treninga i sati aktivnosti, s podsjetnicima i inspirativnim savjetima - kako biste svaki dan živjeli punim plućima.

Brzo punjenje za trenutnu snagu

Brzo bežično punjenje od 15 minuta daje dovoljno energije za cijeli dan, a potpuno punjenje traje samo 60 minuta. Ovaj sat opremljen je grafenskim 3D sustavom odvođenja topline za povećanje odvođenja topline za 24 %.

HUAWEI pametni sat  Watch GT4 46mm Sport
Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.