0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi

 

Svi želimo biti zdravi i voditi aktivan način života. Međutim, zbog ubrzanog tempa modernog života često je teško razmišljati o osobnoj dobrobiti. Zato neprestano razvijamo tehnologije za zdrav život, poput dolje navedenih, koje vam pomažu pri održavanju uravnotežene prehrane putem zadržavanja vitamina, spriječavanja nastanka štetnih tvari tijekom kuhanja te održavanja vašeg posuđa, rublja i doma higijenski čistim. Otkrijte kako Bosch rješenja za kućanske uređaje i zdrav život pomažu poboljšati vaš život.

Modeli u promociji i iznosi povrata novca

Model

Tip proizvoda

Povrat u HRK

Povrata u EUR

HSG636BB1

Kombinirana parna pećnica

1000 HRK

132,72 EUR

HRA518BS1

Pećnica s funkcijom dodavanja pare

500 HRK

66,36 EUR

PXX675FC1E

Indukcijska ploča za kuhanje

500 HRK

66,36 EUR

PXX875D57E

Indukcijska ploča za kuhanje

1500 HRK

199,08 EUR

DFS067K51

Teleskopska napa

500 HRK

66,36 EUR

DBB67AM60

Ugradbena napa

500 HRK

66,36 EUR

SMV8YCX03E

Perilica posuđa

1000 HRK

132,72 EUR

SMV6ZCX42E

Perilica posuđa

500 HRK

66,36 EUR

 

Kupite izabranu pećnicu i dobiti ćete povrat novca!

Voda je neprijatelj kada se radi o održavanju hranjivih tvari tijekom kuhanja. Zato je kuhanje na pari jedna od najboljih metoda za održavanje hranjivih tvari koje je lako oštećuju, poput vitamina C i mnogih vitamina B. Zato što vaše povrće i druga hrana nisu došli u dodir s vodom tijekom kuhanja na pari, u njima se zadržava više vitamina i minerala - i tako je vaša hrana puna okusa, bez potrebe za dodavanjem masnoće ili ulja. Naše parne pećnice prvi su odabir za ljude koji vole zdravo jesti.

Kupite izabranu ploču za kuhanje i dobiti ćete povrat novca!

Prava je temperatura ključna za postizanje zdravih i ukusnih rezultata prženja. Pronalaskom najbolje temperature za prženje na ulju, pomažemo vam spriječiti nastanak štetnih tvari i istovremeno održati ukusne, hrskave rezultate. Zato smo razvili ploče za kuhanje s funkcijom PerfectFry koja automatski nadzire i regulira optimalnu temperaturu za zagrijavanje ulja do precizne temperature za prženje - prije nego što počnete pržiti. I prženje može biti zdravo s Bosch pločama za kuhanje PerfectFry.

Kupite izabranu perilicu posuđa i dobiti ćete povrat novca!

Kada vaša obitelj ima visoke standarde higijene, vaše posuđe mora biti više nego samo "čisto." Naše Bosch perilice posuđa s funkcijom HygienePlus povećavaju temperaturu sušenja kako bi se uklonili ostaci bacila i bakterija te zajamčili higijenski čisti rezultati. Dubinsko čišćenje za zdravlje vaše obitelji i vaš duševni mir.

Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.