0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi

XIAOMI mobitel 13T - 8+256GB Black

Šifra: 26898
Android mobiteli Xiaomi
  • Vrhunski dizajn
  • Moćan procesor
  • Impresivna memorija
  • Kamera visoke kvalitete
Veličina zaslona
Veličina zaslona
6.67"
Kamera
Kamera
50 MP / 12 MP / 20MP
Radna memorija
Radna memorija
8 GB
Unutarnja memorija
Unutarnja memorija
256 GB SSD
Cijena
649,99 EUR
649,99 EUR
Leanpay Izračun rata
Jednostavna kupovina na rate
  • 18,06 EUR x 36 mjeseci
  • 21,67 EUR x 30 mjeseci
  • 27,08 EUR x 24 mjeseci
  • 36,11 EUR x 18 mjeseci
  • 54,17 EUR x 12 mjeseci
  • 72,22 EUR x 9 mjeseci

Leanpay omogućuje brzo i jednostavno plaćanje na rate preko interneta. Za plaćanje na rate odaberite Leanpay kao vrstu plaćanja kod dovršetka kupovine.

Više informacija Provjerite svoj limit

Sve cijene uključuju PDV.
Dodaj u košaricu
O proizvodu

XIAOMI mobitel 13T -  8+256 GB Black

Xiaomi 13 T donosi dva originalna Leica fotografska stila – Leica Authentic Look i Leica Vibrant Look za entuzijaste. Uz 100% DCI-P3, Xiaomi 13T ima širi raspon boja koji mu omogućuje postizanje izvanrednih Leica kvaliteta i karakter koji vole kreatori sadržaja. Sadrži funkciju prilagođenih fotografskih stilova u Pro načinu rada, prvi put viđen u Xiaomi 13 Ultra, vrhunskom pametnom telefonu Xiaomi serije 13, koji korisnicima omogućuje podešavanje tona, tonaliteta i tekstura u unaprijed postavljenoj fazi.

Ova funkcija omogućuje korisnicima da zadrže više detalja i boja za naknadnu obradu i spremanje njihove preferirane unaprijed postavljene postavke kako bi mogli stvoriti osebujne, osobne fotografske stilove koji mogu podići njihove slike za različite društvene platforme ili fotografske projekte.

Visoka kvaliteta fotografija

Sve moćne fotografske i video značajke Xiaomi 13T podržane su skupom optičkih leća koje su izradile zajedno s Leicom. To uključuje širokokutnu kameru od 50 MP s ekvivalentnom žarišnom duljinom od 24 mm, sa 7P asferičnom lećom dizajniranom za uhvati više svjetla. Leća također ima višeslojnu ALD prevlaku, koja povećava i smanjuje prijenos svjetlosti optička refleksija značajno. U isto vrijeme, rubni premaz također može apsorbirati reflektirano svjetlo. Ove tehnologije pomažu korisnicima da postignu jasnije i čišće slike pri snimanju scena s pozadinskim osvjetljenjem ili pri izravnom svjetlu ili gradskim svjetlima u noćnim scenama. Xiaomi 13T također uključuje telefoto leću od 50 MP s žarišnom duljinom ekvivalentnom 50 mm, dok ultraširokokutnu kameru od 12 MP sa žarišnom duljinom ekvivalentnom 15 mm idealan je za snimanje panoramskih fotografija i zadivljujućih i nezaboravnih pejzaža. Nudeći svježe načine za stvaranje bezvremenskih uspomena i fotografija klasičnog stila, Xiaomi 13T također ima potpuno nove Leica Sepia i Leica Plavi filteri, koji su prilagođeni iz LeicaM-Typ240 Film Mode, čineći ukupno šest Leica filtera. Uz nadograđeni Xiaomi 13T Sustav master-lens u portretnom načinu rada, Leica filtri sada su primjenjivi na sve efekte u dokumentarnom od 35 mm, Swirly od 50 mm bokeh i žarišne duljine s mekim fokusom od 90 mm, pružajući više stilova portretne fotografije i zanimljive nove kreativne opcije, zajedno s četiri nova Leica vodena žiga za veći izbor kompozicija fotografija i veličina okvira.

Stražnje kamere Xiaomi 13T podržavaju snimanje 4K videa na svim žarišnim duljinama. Za brzo uređivanje, uđite u Pro način Video značajka uređivača u aplikaciji Xiaomi Gallery, opisi i dodatni zvučni zapisi mogu se lako uređivati ​​kao zasebni zapisi, olakšavajući korisnicima učinkovitije uređivanje videozapisa na svojim pametnim telefonima za stvaranje kratkih videozapisa za bilo koju platformu ili osobni vlog.

Izdržljiva baterija

Snažne i učinkovite nadograđene performanse i dug vijek trajanja baterije Xiaomi 13T opremljen je MediaTek Dimenstiy 8200-Ultra, koji je napravljen za vrhunsku energetsku učinkovitost koristeći najnoviji TSMC 4nm proces koji omogućuje poboljšanja CPU-a i GPU-a. Korisnici uživaju u bržem iskustvu pametnog telefona uz dulje trajanje baterije. Kada je potpuno napunjen, Xiaomi 13T podržava do 14 sati uključenog zaslona, ​​tako da nema potrebe brinuti o bateriji kada putujete uokolo, fotografirate i snimate videozapise ili gledate omiljene kanale tijekom svakodnevnog putovanja na posao. Xiaomi 13T podržava Xiaomi 67W turbo punjenje, s opcijom brzog punjenja koja postiže uvjerljivih 21% u samo 5 minuta. Osim toga, VC ploča za namakanje od nehrđajućeg čelika od 5000 mm postiže bržu disipaciju topline, prenoseći dugotrajno korištenje velike baterije od 5000 mAh (tipično).

Živopisan zaslon

Jasno živopisan zaslon poboljšava užitak u videu. Sve su oči uprte u jasan i živopisan 6,67” CrystalRes zaslon Xiaomi 13T, s brzinom osvježavanja do 144Hz3 i 1,5K (2712 x 1220) razlučivost koja uvelike poboljšava iskustvo gledanja i igranja. Zaslon ima način visoke svjetline do 1200 nita s vršnom svjetlinom do 2600 nita, 100% DCI-P3 pokrivenost s 68 milijardi boja, podržava Dolby Vision®️ i end-to-end HDR10+. Ovo pojačava kontrast između tamnih i svijetlih dijelova slike, vraćajući pravu teksturu slike detalje i balansiranje zasićenosti boja. Ne samo da CrystalRes zaslon Xiaomi 13T poboljšava užitak gledanja korisnika njihov omiljeni sadržaj, ali također omogućuje svima koji se upuštaju u avanturu stvaranja sadržaja da snimaju i uređuju privlačne video bilo kada i bilo gdje. Podržavajući Dolby Atoms®️ s ugrađenim dvostrukim zvučnicima, Xiaomi 13T omogućuje korisnicima potpuno uranjanje sebe u filmovima i videima. Kada je značajka Pro HDR Display omogućena u aplikaciji Xiaomi Gallery, CrystalRes Display nudi svjetlinu što je do pet puta veće, pružajući korisnicima uravnoteženije, impresivnije i privlačnije iskustvo gledanja gledanje HDR sadržaja. Ohrabrujuća IP68 otpornost na vodu i prašinu u kombinaciji sa suvremenim elegantnim izgledom Xiaomi 13T ima klasičan i elegantan dizajn i dostupan je u tri pametne opcije boja: Alpine Blue, Meadow Green i Black. Model Alpine Blue ima stražnju ploču s mekom teksturom Xiaomi BioComfort veganske kože za vrhunsku udobnost gledaj i osjeti. Sjajni Meadow Green i Black modeli Xiaomi 13T imaju sjajnu staklenu stražnju ploču koja je svilenkasto glatka za svakodnevnu upotrebu. IP68 ocjena daje korisnicima sigurnost da je Xiaomi 13T dovoljno otporan da preživi povremena prskanja tijekom svakodnevne upotrebe, a proliveno piće može se bez razmišljanja obrisati s uređaja.

Poveznica za prijavu kupljenog mobitela za gratis Air Fryer: https://xiaomipromocija.hr/

XIAOMI mobitel 13T -  8+256GB Black
Tehničke karakteristike
EAN 6941812735664
Jamstvo 24 mj.
Veličina zaslona 6.67"
Vrsta zaslona Amoled display
Operativni sustav MIUI 14, Android 13
Unutarnja memorija 256 GB SSD
Kamera 50 MP / 12 MP / 20MP
Boja Crna
Baterija (mAh) 5000
Radna memorija 8 GB
Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.