0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi

Xbox Series S konzola

Šifra: 14961
Konzole XBOX
  • Iznimna snaga
  • Brzo pokretanje
  • Jednostavna povezivanje
  • Game Pass kompatibilnost
Cijena
384,88 EUR
384,88 EUR
Leanpay Izračun rata
Jednostavna kupovina na rate
  • 10,69 EUR x 36 mjeseci
  • 12,83 EUR x 30 mjeseci
  • 16,04 EUR x 24 mjeseci
  • 21,39 EUR x 18 mjeseci
  • 32,08 EUR x 12 mjeseci
  • 42,78 EUR x 9 mjeseci

Leanpay omogućuje brzo i jednostavno plaćanje na rate preko interneta. Za plaćanje na rate odaberite Leanpay kao vrstu plaćanja kod dovršetka kupovine.

Više informacija Provjerite svoj limit

Sve cijene uključuju PDV.

Proizvod trenutno nije dostupan

Ispunite obrazac ako imate dodatna pitanja u vezi proizvoda ili dostupnosti

O proizvodu

Xbox Series S konzola

Upustite se u svijet igara s Xbox Series S konzolom, vašom ulaznicom za nevjerojatnu zabavu i vrhunsku gaming tehnologiju. Sa svojim kompaktnim dizajnom, ovaj sistem je stvoren za prilagodljivo igranje koje se uklapa u svaki prostor.

Bezkompromisna snaga

Xbox Series S donosi nevjerojatnu snagu u kompaktnom pakiranju. Uživajte u brzom pokretanju igara, nevjerojatno fluidnom prikazu i impresivnom grafičkom izvedbom. Zahvaljujući AMD Ryzen arhitekturi i RDNA 2 grafici, svaka igra će oživjeti na vašem ekranu.

4K UHD Streaming i Dolby Atmos

Iskusite igre i multimedijski sadržaj na potpuno novoj razini s podrškom za 4K UHD streaming. Xbox Series S također podržava Dolby Atmos zvuk, pružajući vam imerzivno audio iskustvo koje će vas odvesti duboko u samu srž igre.

Brza pohrana i munjevito brzo pokretanje

S Xbox Velocity Architecture, igre se pokreću munjevitom brzinom. Zahvaljujući brzoj pohrani, učitavanje igara je trenutačno, pružajući vam trenutni pristup vašim omiljenim naslovima bez gubljenja dragocjenog vremena.

Game Pass kompatibilnost

Otkrijte širok svijet igara s Xbox Game Pass pretplatom. Pristupite stotinama igara, uključujući nove izdanja, ekskluzive i klasike, bez dodatnih troškova. Vaša avantura počinje odmah s Xbox Series S konzolom.

Jednostavno povezivanje

Xbox Series S omogućuje besprijekorno povezivanje s drugim uređajima. Uživajte u online multiplayer iskustvima, strimajte sadržaj s drugih uređaja ili jednostavno dijelite svoje najbolje trenutke s prijateljima putem ugrađenog Capture sustava.

Nabavite svoju konzolu već danas

Osigurajte svoju Xbox Series S konzolu i krenite na nevjerojatno putovanje kroz svijet igara. Uz vrhunsku tehnologiju i nevjerojatan dizajn, ova konzola je idealan suputnik za sve ljubitelje igara.

Xbox Series S konzola
Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.