0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi
Početna Proizvodi IT & Gaming Igre i konzole Konzole XBox One S Console 512 GB Gilded Hunter Bundle

XBox One S Console 512 GB Gilded Hunter Bundle

Šifra: 24441
Konzole XBOX
  • Pravi next-gen doživljaj
  • Potpuno digitalna
  • DirectX Raytracing
  • Snaga nove generacije
Akcijska cijena
349,99 EUR
349,99 EUR
-2%
Leanpay Izračun rata
Jednostavna kupovina na rate
  • 11,67 EUR x 30 mjeseci
  • 14,58 EUR x 24 mjeseci
  • 19,44 EUR x 18 mjeseci
  • 29,17 EUR x 12 mjeseci
  • 38,89 EUR x 9 mjeseci

Leanpay omogućuje brzo i jednostavno plaćanje na rate preko interneta. Za plaćanje na rate odaberite Leanpay kao vrstu plaćanja kod dovršetka kupovine.

Više informacija Provjerite svoj limit

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 358,34 EUR
Sve cijene uključuju PDV.
Dodaj u košaricu
O proizvodu

XBox One S Konzola 512 GB Gilded Hunter Bundle

Microsoftova igraća konzola nove generacije, Xbox Series S, nudi gamerima pravi next-gen doživljaj. Ova bijela, potpuno digitalna konzola opremljena bijelim bežičnom kontrolerom je 60% manja od Xbox Series X, ali dizajnirana je za slični performans.

Xbox Series S temelji se na istoj AMD Zen 2 i RDNA 2 arhitekturi koja čini okosnicu svake konzole sljedeće generacije. Munjevit procesor i Xbox Velocity Architecture i nevjerojatno brzi SSD, osiguravaju da se igre učitavaju i izvode jednako brzo kao i na Series X. Uz 1080p i 1440p rezoluciju, u igrama koje to podržavaju, bit će dostupan i 120 fps!

S ovom konzolom ne morate se odreći najnaprednije tehnologije, jer Xbox Series S podržava DirectX Raytracing i druge napredne grafičke postupke.

Xbox Series S je potpuno digitalna i kompatibilna sa svim Xbox One dodacima! Iako ova konzola nema čitač Blu-ray diskova, odnosno nema mogučnost ubacivanja bilo kakvih diskova, moći ćete uživati u širokoj ponudi digitalnih igara!

Snaga nove generacije u najmanjoj Xbox konzoli ikad!

Zadivljujuće značajke na potpuno digitalnoj konzoli

Prilagođeno dizajnirani NVMe SSD od 512 GB svodi vrijeme punjenja na minimum, a Quick Resume omogućuje vam neprimjetno prebacivanje između nedavno igranih igara.

Tisuće igara iz četiri generacije

Zahvaljujući kompatibilnosti unatrag, možete igrati tisuće igara s četiri generacije Xbox konzola, uključujući Xbox One, Xbox 360 i originalne Xbox igre.

Xbox Game Pass Ultimate članstvo

Članstvo u Xbox Game Pass Ultimate nudi više od 100 visokokvalitetnih igara na konzolama, PC i Android mobilnim uređajima, kao i online multiplayer mod i članstvo u EA Playu uz nisku mjesečnu naknadu (članstvo se može kupiti zasebno).

Stigao je novi Xbox bežični kontroler

Nabavite nadograđeni bežični kontroler za Xbox za bolju udobnost igranja. S teksturiranim držačem uvijek možete ostati na meti i neprimjetno snimati i dijeliti sadržaj.

Dodaci

Koristite većinu svojih dodataka za Xbox One — kontrolere, slušalice i druge dodatke — na svom Xbox Series S.

Aplikacija Xbox Family Settings

Uz besplatnu aplikaciju Xbox Family Settings za Android i iOS, igra je sada opuštenija. Možete jednostavno kontrolirati što djeca mogu raditi na Xbox konzoli i omogućiti opcije igre prema potrebama obitelji. Svoju djecu možete dodati u obiteljsku ladicu u tren oka i zabava može početi. Postavite vrijeme upotrebe, ažurirajte ograničenja sadržaja i pratite dolazne zahtjeve za prijateljstvo.

Sadržaj paketa:

  • Xbox Series S konzola u bijeloj boji (512GB SSD)
  • 1x Xbox Series kontroler u bijeloj boji
  • Ultra High Speed HDMI kabel
  • Kabel za napajanje
  • Korisnički priručnik
XBox One S Console 512 GB Gilded Hunter Bundle
Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.