0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi

 

Novi iPad Pro nevjerojatno je tanak, a opremljen je čipom Apple M4 koji donosi fantastične performanse i revolucionarnim zaslonom Ultra Retina XDR te podržava superbrzi Wi-Fi 6E 1 i 5G.2 U kombinaciji s olovkom Apple Pencil Pro i tipkovnicom Magic Keyboard, omogućava ti beskrajne mogućnosti izražavanja kreativnosti i produktivnost nadohvat ruke.

Sada dostupan kao 13-inčni model,1 iPad Air nabrijan je nevjerojatno brzim čipom Apple M2. Odlikuje se predivnim zaslonom Liquid Retina, novom pejzažnom kamerom kao stvorenom za FaceTime i videopozive te podržava superbrzi Wi-Fi 6E 2 i 5G.3 Radi i sa novom olovkom Apple Pencil Pro i tipkovnicom Magic Keyboard pa možeš obavljati više zadataka istovremeno, učiti, raditi, igrati se i stvarati gdje god se zatekneš.

Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.