0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi
Početna Proizvodi IT & Gaming Periferija PC slušalice Thrustmaster T. Racing Scuderia Ferrari Edition, gaming headset
Rasprodaja

Thrustmaster T. Racing Scuderia Ferrari Edition, gaming headset

Šifra: 21073
PC slušalice Thrustmaster
  • DTS Edition
  • Driveri: 50 mm
  • Akustična ravnoteža
  • Udobne i fleksibilne
Akcijska cijena
49,99 EUR
49,99 EUR
-12%
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 57,06 EUR
Sve cijene uključuju PDV.
Dodaj u košaricu
O proizvodu

Thrustmaster T. Racing Scuderia Ferrari Edition, gaming headset

Slušalice Scuderia Ferrari DTS Edition su nadograđeno i DTS-podržano izdanje svog prethodnika, iskorištavajući prednosti DTS Headphone:X tehnologije dostupne na Xboxu i PC-u.

Potpuno kompatibilne univerzalne slušalice (3,5 mm/1/8” jack konektor)

Optimizirano za punu kompatibilnost s PlayStation®4, Xbox One®, Nintendo Switch™, PC i Mac®. Kompatibilan s Nintendo 3DS™, PlayStation®Vita, tabletima i pametnim telefonima

Mikrofon visokih performansi

Jednosmjerni mikrofon dizajniran za hvatanje samo glasa za najučinkovitiju komunikaciju sa suigračima. Odvojivi i podesivi mikrofon koji se može prilagoditi bilo kojoj veličini i obliku glave svirača.

Zvučne performanse

Istinske analitičke drajvere od 50 mm / 2" pružaju kristalno čist zvuk bez preopterećenja

Zahvaljujući stabilnoj frekvencijskoj krivulji, koja je optimizirana za savršeno uravnoteženu igru ​​između basa, srednjetonca i visokih tonova, povratne informacije se daju točno onako kako su razvojni programeri igara željeli. 116 ± 3dBSPL izlaz za vrhunsku korekciju izobličenja (% 1%) i točnost. Njihova najbolja audio stručnost podiže performanse igranja na višu razinu.

Udobne i fleksibilne

Pruža iznimnu udobnost, nadahnutu pravim, stabilnim slušalicama: jastučići od gel pjene debljine 25 mm / 1" za maksimalnu udobnost tijekom mnogih sati igranja. Učinkovita pasivna izolacija. Kabel od 3 m / 9ft10 in prilagođava se vašoj konfiguraciji igranja.

Kontrola zvuka

Kontrola glasnoće na bočnoj strani slušalica koja omogućuje igraču podešavanje glasnoće igre. Kontrole za glasnoću mikrofona i isključivanje zvuka su na mreži radi jednostavnog pristupa.

Dizajniran u poznatoj "Rosso Corsi", novi T.Racing Scuderia Ferrari Edition je više od pukog para slušalica. Inspiriran timom Scuderia Ferrari, dizajn slušalica rezultat je dugotrajnog pažljivog razvoja. Metalna traka za glavu slušalica povećava njihov realistični izgled i dugotrajnost, dok kožna presvlaka pruža lijepu estetsku površinu.

Pažljiv odabir komponenti osigurava laganu i izvrsnu pasivnu izolaciju, kako u smislu funkcionalnosti tako i dizajna. Jastučići za uši od memorijske pjene i gel jastučići savršeno pristaju svim oblicima ušiju i pružaju neusporedivu udobnost za maratonske utrke koje traju do zore.

Jedna od izvanrednih značajki T.Racing Scuderia Ferrari Edition je praktična kontrola glasnoće, koja se nalazi na lijevom ušnom jastuku. Glasnoća mikrofona može se podesiti pomoću kompaktne i lagane kontrole montirane na kabel koja omogućuje brz rad i sprječava disperziju tijekom natjecanja.

Elegantne, ove slušalice snažan su dodatak koji zadovoljava stroge kriterije. Rješava vrlo specifične probleme s kojima se igrači i vozači utrka često susreću u stvarnom životu. Jedan od Thrustmasterovih prioriteta je osigurati vjeran zvuk. Glavni cilj koji je marka postavila u dizajnu slušalica bio je uhvatiti i prenijeti okruženje staze i utrke.

Akustična ravnoteža postignuta je promjenom frekvencije: fino izbalansirani bas, srednji i visoki tonovi. Dodatno, korištenje akustičnih pretvarača od 50 mm / 2” omogućuje reprodukciju čistog zvuka bez izobličenja, dok razina zvučnog tlaka (116 dbSPL) sprječava izobličenje (stopa izobličenja ≤1%).

T.Racing Scuderia Ferrari Edition također uključuje jednosmjerni mikrofon koji cilja samo vaš glas. To osigurava učinkovitu komunikaciju sa suigračima. Mikrofon se može skinuti i prilagoditi bilo kojoj glavi.

Tehničke karakteristike
EAN 3362934001773
Jamstvo 24 mj.
Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.