Tehno-mag ekskluzivni zastupnik BaBylissa za BiH i Hrvatsku

Novo u našem asortimanu, firma Tehno-Mag je dobila ekskluzivno zastupstvo poznatog francuskog branda Babyliss za teritorij Hrvatske I Bosne I Hercegovine.

BaByliss je europski lider visoke kvalitete i inovativnosti u segmentu električnih proizvoda za njegu kose. Brand je poznat po izuzetno kvalitetnim artiklima prezentiranim u najkvalitenije dizajniranim kutijama na tržištu, a prošlu godinu Babyliss je držao 27 % tržišnog udjela u EU, u segmentu el. proizvoda za njegu kose što dovoljno govori o kvaliteti uredjaja i jakom imageu brand-a.

Priču o uspjehu BaByliss započeo s izumom uvijača za kosu 1960. godine od strane Francuskog frizera Lelievre. Od tada se tvrtka je razvila kroz kontinuirane inovacije i stvorila jak brand image, a sada je u profesionalnom segmentu prisutna potrošačima u više od 60 zemalja Svijeta.

Predstavljamo vam revoluciju u stylingu kose – Babyliss Curl secret:

Niste li oduvijek sanjali da styling Vaše kovrče uvijek uspije 100%? Curl Secret je to napravio za Vas, on je stvorio kovrče bez puno truda, pa je stoga pogodan za korištenje svakome. Pramen kose je dovoljno podijeliti i jednostavno umetnuti u Curl Secret, uključite uređaj i pramen kose će nježno i potpuno automatski biti  namotan oko keramičkog cilindra unutar uređaja. Nakon toga drugi pramen kose može biti ponovno pušten i izgledat će potpuno isto baš kao i prethodni.

Za zajamčeni i neodoljivi rezultat!

Trajni motor

Curl Secret motor nije samo moćan, nego i vrlo izdržljiv, životni vijek motora je 5000 sati.

Keramička obloga

Trenje na površini kose se smanjuje na minimum zahvaljujući kvalitetnom, ultra-glatkom keramičkom premazu, tako da je kosa dobro zaštićena tijekom uvijanja.

Različite vrste kose

Curl Secret je opremljen s 2 postavke temperature – 210 ° C i 230 ° C.  Svaki tip kose je drugačiji i zahtijeva drugačiji brigu, bilo da je prilično suha, izbijeljena ili tanka kosa, bilo da je prirodna, gusta i tamna kosa – Curl Secret nudi prave postavke temperature za sve tipove.

Pojedinačni kovrče

Unatoč automatskoj postavci funkcija moguć je individualni rezultat? Nema Problema! Curl Secret vam pruža čak i vremenski izbor u trajanja uvijanja: nakon 8, 10 ili 12 sekundi, uključuje se zvučni signal koji označava kraj vremena uvijanja…nježni valovi (8 sek), srednji valovi (10 sekundi) ili čvrsto definirane, ljuljanje kovrče (12 sek) – Vi to odlučite sami.