0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi

22.03. obilježavamo Svjetski dan vode, koji nas podsjeća na važnost očuvanja i pravilnog korištenja dragocjenog resursa bez kojeg život nije moguć. Voda je osnovni sastojak života, neophodan za sve oblike života na Zemlji, što najbolje ilustrira i činjenica da se sastojimo do oko 60% vode.

Danas smo suočeni s velikim izazovom - globalnim zagađenjem okoliša, koje rezultira nestašicom pitke vode u mnogim dijelovima svijeta. 

Napravite mali korak za bolje sutra

Tehnologija igra ključnu ulogu kako u potrošnji, tako i u očuvanju vode. Moderni, energetski učinkoviti uređaji mogu znatno smanjiti potrošnju vode svojim ekološki prihvatljivim funkcijama, drastično smanjujući količinu vode potrebnu za obavljanje zadatka. Odabirom ovih uređaja doprinosimo zaštiti resursa vode - za nas i buduće generacije.

Svjetski dan vode prilika je da razmislimo o važnosti vode za naš planet i poticaj za djelovanje i podizanje svijesti o ovom ključnom elementu za život.

Ponašajmo se odgovorno i poduzmimo korake potrebne za očuvanje vode za nas i naše buduće generacije. Svaka promjena, ma koliko mala, može napraviti veliku razliku.

Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.