0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi
Početna Proizvodi Mobiteli & Tableti Zvuk Prijenosni zvučnici SONY zvučnik SRSXB100B.CE7 bežični crni

SONY zvučnik SRSXB100B.CE7 bežični crni

Šifra: 26640
Prijenosni zvučnici Sony
  • Impresivan zvuk
  • Trajanje baterije: 16 sati
  • Otporan na vodu i prašinu
  • Kao stvoren za život u pokretu
Cijena
59,99 EUR
59,99 EUR
Sve cijene uključuju PDV.
Dodaj u košaricu
O proizvodu

SONY zvučnik SRSXB100B.CE7 bežični crni

Impresivan zvuk

Sony SRS-XB100 super je prijenosni i izdržljivi Bluetooth zvučnik s impresivnim zvukom za svoju veličinu. Uz trajanje baterije od 16 sati, ocjenu IP67, kompaktno kućište i višesmjerni remen možete nositi XB100 kamo god idete.

Lako prenosiv Bluetooth zvučnik

Sony SRS-XB100 je super-prijenosni i izdržljivi Bluetooth zvučnik s impresivnim zvukom za svoju veličinu tako da sada možete uživati ​​u snažnom, čistom zvuku gdje god pošli.

Poboljšani zvuk u svim smjerovima

Procesor difuzije zvuka dalje širi zvuk u svim smjerovima, a pasivni radijator i zvučnik punog raspona poboljšavaju niske tonove za proizvodnju dubokog basa.

Izdržljiva baterija

Baterija traje do 16 sati, a zvučnik ima praktičan indikator statusa baterije. Punjenje baterije se vrši preko USB-C.

Vodootporan i otporan na prašinu

Uz ocjenu IP67, otporan je na vodu i prašinu. A tijelo XB100 ima novi UV premaz koji traje čak i na jakom suncu, tako da ovaj zvučnik možete ponijeti bilo gdje bez brige.

Jednostavno lagan i prenosiv

SRS-XB100 stvoren je za život u pokretu. Zahvaljujući maloj veličini i laganoj težini lako ga je ponijeti sa sobom. Osim toga, dolazi s višesmjernom trakom koju možete koristiti za nošenje ili pričvršćivanje zvučnika.

Kompatibilan s IOS i Android uređajima

XB100 kompatibilan je s iOS-om i Androidom te podržava Fast Pair za Android. Ovaj prijenosni zvučnik također se može koristiti za telefoniranje ili video pozive jer podržava bolju kvalitetu poziva s tehnologijom poništavanja odjeka. To znači da dvije osobe mogu razgovarati u isto vrijeme bez izrezivanja ili izrezivanja.

Još bolji stereo zvuk

Ako želite još veći zvuk, bežično povežite dva XB100 zvučnika za stereo zvuk koji će se širiti još dalje. XB100 je napravljen imajući na umu okoliš. Proizvod je izrađen od reciklirane plastike i dolazi u pakiranju bez plastike. SRS-XB100 dostupan je u 4 boje - crnoj, svijetlo sivoj, plavoj i narančastoj.

SONY zvučnik SRSXB100B.CE7 bežični crni
Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.