0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi

Svestranost. Za sve tipove kose.

Dobrodošli u svijet inovacija i personalizacije. Bez obzira želite li istaknuti prirodnu teksturu svojih kovrča ili stvoriti volumen, Shark Beauty™ ima uređaj koji će vam pomoći da se izrazite—i sve to uz manje topline za manje oštećenje prilikom oblikovanja.

Za savršene rezultate

Dva Auto-Wrap uvijača za automatsko uvijanje kose zrakom. Samo približite kosu uvijaču, a zrak će namotati kosu oko sebe i stvoriti savršene kovrče bez muke.

Dvije četke za kosu, Paddle Brush za ravnanje i  dodavanje sjaja i Ovalna četka za još bolji volumen uz savršen sjaj.

 

Styling Concentrator:  za precizno sušenje i  profesionalno oblikovanje kose te Curl-Defining Diffuser za  brzo sušenje definiranje kovrča

Može li vaš uređaj ovo?

Shark FlexStyle® se u sekundi transformira iz sušila u stilizator, pružajući beskrajne moćne načine za oblikovanje stila bez oštećenja toplinom.

Pogledaj Sharp FlexStyle u akciji

*uređaj na videu ne odgovara boji proizvoda iz ponude

Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.