0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi

Shark uređaji za sušenje i oblikovanje kose


Otkrijte vrhunske uređaje za njegu kose iz Shark serije: SmoothStyle, FlexStyle i SpeedStyle. Dizajnirani da pruže savršene rezultate svaki put, ovi inovativni uređaji donose profesionalnu kvalitetu stiliziranja iz udobnosti vašeg doma. Bilo da želite glatku, ravnu kosu, fleksibilne valove ili brzu i efikasnu frizuru, Shark ima sve što vam treba za besprijekoran izgled.

Shark SpeedStyle

Upoznajte Shark SpeedStyle – savršen uređaj za brzu i efikasnu njegu kose. Sa snažnim motorom i prilagodljivim postavkama, SpeedStyle omogućuje brzo sušenje i stiliziranje, bez kompromisa na kvaliteti. Idealan je za one koji žele savršenu frizuru u rekordnom vremenu.

Pogledaj Shark SpeedStyle u akciji

Shark FlexStyle

Upoznajte Shark FlexStyle – uređaj koji vam omogućuje fleksibilno stiliziranje kose s lakoćom. Zahvaljujući inovativnom dizajnu i prilagodljivim opcijama, FlexStyle vam daje slobodu da kreirate savršene valove, kovrče ili ravnu kosu, sve uz vrhunsku zaštitu i njegu. Idealan je za one koji žele svestranost i profesionalne rezultate u jednom uređaju.

Pogledaj Shark FlexStyle u akciji

Shark SmoothStyle

Upoznajte Shark SmoothStyle – vaš idealni partner za postizanje glatke, ravne kose bez napora. Ovaj uređaj koristi naprednu tehnologiju kako bi pružio savršeno glatke rezultate, čuvajući prirodnu ljepotu i sjaj vaše kose. Uz SmoothStyle, svaki dan možete imati frizuru kao iz salona, iz udobnosti vlastitog doma.

Pogledaj Shark SmoothStyle u akciji

Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.