0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi
Početna Proizvodi Mobiteli & Tableti Mobiteli i telefoni Android mobiteli Samsung mobitel Galaxy Z Flip4 SM-F721BLBHEUE, plavi

Samsung mobitel Galaxy Z Flip4 SM-F721BLBHEUE, plavi

Šifra: 22723
Android mobiteli Samsung
Veličina zaslona
Veličina zaslona
6.7"
Kamera
Kamera
12 + 12 MP / 10 MP
Rezolucija
Rezolucija
AMOLED 120 Hz 2640 × 1080 px
Radna memorija
Radna memorija
8 GB RAM / 256 GB
Cijena
1.128,01 EUR
1.128,01 EUR
Leanpay Izračun rata
Jednostavna kupovina na rate
  • 31,36 EUR x 36 mjeseci
  • 37,63 EUR x 30 mjeseci
  • 47,04 EUR x 24 mjeseci
  • 62,72 EUR x 18 mjeseci
  • 94,08 EUR x 12 mjeseci
  • 125,44 EUR x 9 mjeseci

Leanpay omogućuje brzo i jednostavno plaćanje na rate preko interneta. Za plaćanje na rate odaberite Leanpay kao vrstu plaćanja kod dovršetka kupovine.

Više informacija Provjerite svoj limit

Sve cijene uključuju PDV.

Proizvod trenutno nije dostupan

Ispunite obrazac ako imate dodatna pitanja u vezi proizvoda ili dostupnosti

O proizvodu

Samsung mobitel Galaxy Z Flip4 SM-F721BLBHEUE, plavi

  • Snimite život iz nove perspektive
  • Vaši najbolji kutovi uz FlexCam
  • Prilagodljiv Vašem sadržaju
  • Izdržljiv iznutra i izvana
  • Otvorite svoj svijet

Upoznajte nove neutralne boje

Odaberite boju koja ide uz sve, ali koja ne nalikuje ni na što drugo. Zamagljena završna obrada na staklu stvara blagi kontrast u odnosu na blistavi metalni okvir visokog sjaja.

Odaberite između četiri nijanse: Ljubičasta, Grafitna, Ružičasto-zlatna i Plava boja.

Odgovara svim Vašim potrebama

Era usklađivanja Vašeg izgleda s izgledom Vašeg telefona je završila. Malen, ali moćan kada se sklopi, Galaxy Z Flip4 kompaktan je pametni telefon pune veličine i sasvim prave veličine da ga stavite u džep kada dođe vrijeme za impresioniranje.

Drži se od sklopljenog do ravnog

Zaslon od 6,7" pruža prekrasan pogled zahvaljujući ultra tankom staklu. Napredna izdržljivost čini ga jačim nego ikad - izdržljiv je i do 200.000 preklopa.

Snažno se preklapa

Galaxy Z Flip4 napravljen je da bude izdržljiv - i iznutra i izvana. Ovo su naši najizdržljiviji sklopivi telefoni svih vremena s ekskluzivnim zaštitnim staklom Corning® Gorilla® Glass Victus®+.

Zglobovi su zaštićeni Armor Aluminiumom - našim najčvršćim aluminijskim okvirom.

I dalje se ne boji vode

Razina otpornosti na vodu IPX8

Zašto Vas brine voda? Ovo su prvi vodootporni sklopivi pametni telefoni na svijetu. U vodi može provesti do 30 minuta na dubini od 1,5 metra bez imalo muke.

Živite svoj najbolji noćni život

Noć je upravo postala svjetlijom uz značajku Nightography na stražnjoj kameri. Pojedinosti se ističu čak i u mraku s više piksela na širokokutnoj kameri. Recite ptičica!

Značajka Nightography ne služi samo za fotografiranje – služi i za snimanje. Kad akcija krene, snimke ostaju glatke, bez podrhtavanja, uz poboljšani OIS i VDIS. Snažna obrada omogućuje značajci Super Night Solution da smanji šum kako bi isječci ekipe ostali jasni do duboko u noć.

Samo naprijed, provjerite koliko je kamera fleksibilna

Predstavljamo FlexCam, svestrani doživljaj kamere bez upotrebe ruku. Iskoristite prednost okretnih kutova svog telefona za snimanje grupnih fotografija, selfieja i videozapisa iz zadivljujuće perspektive i impresivnih realističnih detalja – čak i u Vašim omiljenim aplikacijama društvenih mreža.

Uđite u svoju eru autoportreta

Snimite selfie sa stražnjom kamerom dok Vam vanjski zaslon prikazuje fotografiju u stvarnom vremenu.

Provjerite se izdaleka pomoću tražila preko cijelog zaslona ili dodirnite da vidite izvorni omjer kako biste bili sigurni da su svi u kadru.

A s novim softverskim nadogradnjama, značajka brzog okidanja spremna je za još više akcije pod svim kutovima između preklopljene i FlexCam kamere.

Podijelite s ekipom

Pozovite ih putem videochata na Google Meetu. Možda čak i napravite filmsku večer sa svog telefona i zajedno sa svojim prijateljima gledajte videozapise visoke kvalitete putem dijeljenja uživo. Uz sinkronizirane videozapise, ulovite svačije reakcije na radnju u stvarnom vremenu.

Svom feedu dodajte sjaj

Stvaranje sadržaja upravo je postalo još lakše. FlexCam održava svoju izdržljivost za proširenje Vaše redateljske perspektive, dopuštajući Vam da snimite sebe, svoje prijatelje ili svoje glumce iz novih kutova. 

A kada Vaš film bude spreman za premijeru, na jednostavan ga način možete prenijeti izravno na svoje društvene mreže kako biste primili zaslužena priznanja.

Snaga koja Vam stane u džep

Uz ovoliku količinu energije, možete si dopustiti da svaki poziv potraje. Nadograđeni procesor od 4 nm radi s dugotrajnom baterijom od 3700 mAh (uobičajeno) za napajanje koje traje satima.

Kada je baterija prazna, uključite ju na punjač za superbrzo punjenje ili zaobiđite žično punjenje i napunite uređaj bežičnim punjačem 2.0 za brzo punjenje. Uz sve to dodatno napajanje, punjenje možete čak dijeliti i sa svojim prijateljem ili slušalicama uz značajku Wireless PowerShare.

Izrazite svoj stil na zaslonu

S prilagodljivim vanjskim zaslonom od 1,9" dobivate još jedno platno s kojim se možete igrati. Mijenjajte ga koliko god želite koristeći svoje videozapise, fotografije ili vlastite AR emotikone da biste prilagodili brojčanik sata svom stilu.

Uz toliku kontrolu, možete ga jednostavno ažurirati prema svom raspoloženju, vremenu ili kako bi odgovarao Vašoj odjeći.

Bacite pogled, djelujte i krenite

Vaši svakodnevni digitalni zadatci, izravno na vanjskom zaslonu. Upravljajte svojim telefonom dodirom i povlačenjem po vanjskom zaslonu od 1,9".

Pristupite brzim postavkama, odgovarajte na poruke i dodajte widgete kako bi Vam aplikacije bile pri ruci – nije potreban glavni zaslon.

Bolji odmor nalazi se na Vašem zapešću

Upravo je postalo lakše provjeriti svoje fizičko stanje. Pratite svoje obrasce spavanja izravno sa svog zapešća uz Galaxy Watch5 koji bilježi Vaše obrasce spavanja i više od toga.

Nakon što Vas upozna, možete saznati koja je Vaša srodna životinja i dobiti korisne savjete koji će Vam pomoći da što bolje iskoristite vrijeme odmora.

Stari telefonu, upoznaj novi telefon

Smart Switch aplikacija čini prijelaz s Vašeg telefona na Galaxy Z Flip4 telefon jednostavnim - čak i ako već nemate Samsung Galaxy telefon.

U samo nekoliko koraka prenosi Vaše fotografije, tekstove, podatke i više od toga.

Samsung mobitel Galaxy Z Flip4 SM-F721BLBHEUE, plavi
Tehničke karakteristike
EAN 8806094507409
Jamstvo 24 mj.
Model SM-F721BLBHEUE
Veličina zaslona 6.7"
Vrsta zaslona Foldable Dynamic AMOLED 2x | HDR10+
Rezolucija AMOLED 120 Hz 2640 × 1080 px
Tehnologija mreže GSM / CDMA / HSPA / EVDO / LTE / 5G
SIM Nano-SIM
Operativni sustav Android 12
Chipset Qualcomm SM8475 Snapdragon 8+ Gen 1 (4 nm)
CPU Octa-core (1x3.19 GHz Cortex-X2 & 3x2.75 GHz Cortex-A710 & 4x1.80 GHz Cortex-A510)
GPU Adreno 730
Kamera 12 + 12 MP / 10 MP
Boja Plava
Dimenzije (VxŠxD) 167.9 x 73.6 x 7.2
Baterija (mAh) Li-Ion 3700 mAh
Bluetooth Bluetooth 5.1
Radna memorija 8 GB RAM / 256 GB
Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.