0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi
Početna Proizvodi Mali kućanski uređaji Njega doma Roboti Robotski usisavač Ecovacs Deebot N8 black
Ecovacs 5 godina jamstva

Robotski usisavač Ecovacs Deebot N8 black

Šifra: 24938
Roboti Ecovacs
  • Vrijeme punjenja prosječno 4h
  • Maksimalno vrijeme rada 110 min
  • Veličina posude za prašinu 420 ml
  • Povezivost aplikacijom
Akcijska cijena
329,99 EUR
329,99 EUR
-23%
Leanpay Izračun rata
Jednostavna kupovina na rate
  • 11,00 EUR x 30 mjeseci
  • 13,75 EUR x 24 mjeseci
  • 18,33 EUR x 18 mjeseci
  • 27,50 EUR x 12 mjeseci
  • 36,67 EUR x 9 mjeseci

Leanpay omogućuje brzo i jednostavno plaćanje na rate preko interneta. Za plaćanje na rate odaberite Leanpay kao vrstu plaćanja kod dovršetka kupovine.

Više informacija Provjerite svoj limit

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 429,00 EUR
Sve cijene uključuju PDV.
Dodaj u košaricu
O proizvodu

Robotski usisavač Ecovacs Deebot N8 black

DEEBOT N8 black je robotski usisavač s funkcijom brisanja koji koristi OZMO™ tehnologiju za istovremeno usisavanje i brisanje vašeg poda. S najnovijom TrueMapping tehnologijom može stvoriti detaljnu i preciznu kartu svoje okoline.* Donosi temeljitije rezultate čišćenja** s detekcijom tepiha za povećanje snage usisavanja na tepihu, bez brisanja. Kompatibilnost pametnih kućnih uređaja čini upravljanje robotom još praktičnijim. Stanica s automatskim pražnjenjem u elegantnoj svemirskoj sivoj ili biserno bijeloj boji može se kupiti zasebno. Kao robotski usisavač i brisač, DEEBOT N8 idealno je rješenje za razne podove poput tepiha, laminata, PVC-a, parketa ili pločica. Za vlasnike kućnih ljubimaca, robotski usisavač DEEBOT N8 također je praktično rješenje za higijenski usisavanje dlaka mačaka i pasa.
* Mogu se pohraniti do dvije karte
** U usporedbi s DEEBOT OZMO 950

Snažno usisavanje i uklanjanje prašine čak i na tepisima
Zahvaljujući inovativnom materijalu i dizajnu usisnog kanala, sustav za održavanje tlaka optimizira učinkovitost robota i omogućava snažno usisavanje (do 2300 Pa), dok DEEBOT N8 ostaje zapanjujuće tih tijekom rada. Zajedno s najnovijom okretnom četkom i Max + načinom rada, čak se i ukorijenjena prašina otpušta i uklanja s tepiha.

Precizno planiranje puteva čišćenja
Kao tehnološki pionir, ECOVACS je lansirao lasersku tehnologiju mapiranja i navigacije poznatu kao TrueMapping, kao industriju prvu na području robota za kućanstvo. U nekoliko sekundi, DEEBOT N8 koristi tehnologiju za stvaranje mape svoje okoline i sigurno kretanje po vašem domu. Ovaj pouzdani navigacijski koncept omogućuje učinkovito i temeljito čišćenje podova.

Usisavanje i brisanje jednim potezom
S OZMO™ sustavom brisanja DEEBOT N8+ istovremeno usisava i briše. Putem aplikacije možete podesiti četiri razine vode za različite potrebe i vrste podova. Spremnik za vodu je posebno dizajniran za velike površine kako ne bi prekidali postupak čišćenja zbog punjenja. Zahvaljujući svojoj funkciji otkrivanja tepiha DEEBOT prepoznaje tepihe i u skladu s tim reagira povećavanjem usisne snage ili izbjegavanjem tog područja tijekom brisanja.

Očistite svoj dom bilo kad i bilo gdje
Aplikaciju možete koristiti za praktično upravljanje robotom u bilo kojoj situaciji i zakazivanje vremena čišćenja ili provjeru trenutnog statusa čišćenja. Mogu se istovremeno pohraniti do dvije karte i pojedinačno prilagoditi - s funkcijama kao što je Virtual Boundary™, na primjer, koja ograničava radno područje robotskog usisavača - ili se mogu postaviti određena područja za pojedinačne zadatke čišćenja.

Robotski usisavač Ecovacs Deebot N8 black
Tehničke karakteristike
EAN 6943757616121
Jamstvo 24 mj.
Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.