0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi
Početna Proizvodi IT & Gaming Razer Naga Trinity

Razer Naga Trinity

Šifra: 21639
IT & Gaming Razer
  • Vrlo precizan
  • Brzi pokreti
  • Neodoljiva snaga
  • Iznimno moćan
Akcijska cijena
74,99 EUR
74,99 EUR
-25%
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 99,99 EUR
Sve cijene uključuju PDV.
Dodaj u košaricu
O proizvodu

Razer Naga Trinity

Neodoljiva snaga

Iskusite moć potpune kontrole u svojim rukama, bez obzira koju igru ​​igrate. Dizajniran kako bi vam pružio onu prednost koja vam je potrebna u MOBA/MMO igranju, Razer Naga Trinity vam omogućuje da konfigurirate svoj miš za sve, od oružja do prilagodbe izrade, tako da ćete uvijek biti ispred konkurencije.

Nevjerojatno spretan i iznimno precizan

Opremljen najnaprednijim 5G optičkim senzorom na svijetu s pravih 16.000 DPI, Razer Naga Trinity je optimiziran za preciznost i brzinu, osiguravajući brze pokrete, vaše čarolije na meti i da se izvučete iz vatre kada bitke postanu intenzivne.

Više načina za prilagodbu

Uz izmjenjive bočne ploče za konfiguracije s 2, 7 i 12 tipki, transformirajte svoj miš kako bi odgovarao vašem igranju. Svaki je gumb dizajniran da se ističe tako da nikada nećete pogrešno pritisnuti, pružajući taktilnu i zvučnu povratnu informaciju tako da ćete biti sigurni u svako aktiviranje.

Spremni za više akcije

Što većem broju tipki imate trenutačni pristup, veća je vaša prednost. S do 19 programibilnih gumba, razmazite se izborom bez obzira dodjeljujete li samo ono bitno ili idete u potpunosti za vezanje prečaca za stavke, čarolija ili bilo koje druge naredbe u igri koje su vam potrebne.

Razer Naga Trinity
Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.