0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi
Početna Proizvodi IT & Gaming Igre i konzole Igre PS5 SONIC X SHADOW GENERATIONS
PREDNARUDŽBA Novo

PS5 SONIC X SHADOW GENERATIONS

Šifra: 29507
Igre PlayStation 5
  • PREORDER
  • Datum izlaska: 25.10.2024.
  • Kompletno remasterirana verzija
  • Najveći hitovi 3D i 2D Sonicovih razina
Cijena
49,99 EUR
49,99 EUR
Sve cijene uključuju PDV.
Dodaj u košaricu
O proizvodu

PS5 SONIC X SHADOW GENERATIONS

Prednaručite SONIC X SHADOW GENERATIONS i dobijte naslijeđeni skin za Sonica i Dnevnik Geralda Robotnika, dnevnik od 28 stranica koji bilježi Geraldove najdublje misli i crteže dok je stvarao Shadow the Hedgehoga i Ark Space Station.

Shadow the Hedgehog se vraća zajedno s Classic i Modern Sonicom u SONIC X SHADOW GENERATIONS, potpuno novoj kolekciji koja nudi dva jedinstvena iskustva!

Igrajte kao Shadow u potpuno novoj priči s kampanjom koja donosi nikad prije viđene sposobnosti koje dokazuju zašto je poznat kao Ultimate Life Form! Jurišajte kroz legendarne razine iz Shadowove prošlosti, otkrivajte skrivene tajne u prostranom središnjem svijetu i otključavajte nove moći kako biste se suprotstavili Black Doomu i spasili svijet.

SONIC X SHADOW GENERATIONS također uključuje kompletno remasteriranu verziju visoko hvaljene igre SONIC GENERATIONS, vremensku avanturu koja donosi najveće hitove 3D i 2D Sonicovih razina, sada s poboljšanim vizualima i novim bonus sadržajem.

Tehničke karakteristike
EAN 5055277054541
Jamstvo 24 mj.
Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.