0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi
Početna Proizvodi IT & Gaming Igre i konzole Igre PS5 METAL GEAR SOLID DELTA SNAKE EATER DELUXE EDITION
PREDNARUDŽBA Novo

PS5 METAL GEAR SOLID DELTA SNAKE EATER DELUXE EDITION

Šifra: 29433
Igre PlayStation 5
  • PREORDER
  • Datum izlaska: Uskoro
  • Autentični prikazi
  • Unreal Engine 5
Cijena
99,99 EUR
99,99 EUR
Leanpay Izračun rata
Jednostavna kupovina na rate
  • 11,11 EUR x 9 mjeseci

Leanpay omogućuje brzo i jednostavno plaćanje na rate preko interneta. Za plaćanje na rate odaberite Leanpay kao vrstu plaćanja kod dovršetka kupovine.

Više informacija Provjerite svoj limit

Sve cijene uključuju PDV.
Dodaj u košaricu
O proizvodu

PS5 METAL GEAR SOLID DELTA SNAKE EATER DELUXE EDITION

Ponovno izdanje igre iz 2004. godine METAL GEAR SOLID 3 SNAKE EATER. Ista napeta priča i očaravajući svijet, ali sada s vrhunskom grafikom i 3D zvukom, koji oživljavaju džunglu. Pripremite se za vrhunsko iskustvo preživljavanja, prikrivanja i akcije.

Sve što volite, i još više

Priča, likovi, glasovna gluma, igranje i glazba koja je original učinila senzacijom vraćaju se, ponovno napravljeni za moderne konzole. Ova evolucijska promjena udahnjuje novi život u svaku filmsku scenu i rekonstruira svaki kutak svijeta.

Prekrasno renderirana grafika

Sa Unreal Engine 5, prostrane pozornice renderirane su s najmodernijom tehnologijom. Nevjerojatna nova grafika donosi divlji rast džungle, šuma i močvara do života u izvanrednim detaljima. Likovi su renderirani u tako finim detaljima da su vidljive bore na licu, pore i čak pokreti oka i šarenice, omogućujući bogate i emotivne animacije lica.

Autentični prikazi

Sustav oštećenja u borbi je nadograđen, s trošenjem odjeće Snakea, kao i modricama i ranama od metaka na njegovom tijelu, prikazanim u stvarnom vremenu. Svaka ozljeda na njegovom tijelu ostavit će trajni trag, pričajući priču o jedinstvenom putovanju svakog igrača kroz igru.

Duboko uronjena iskustva

Igrači mogu odabrati novo dodani, moderniji stil kontrole. Ove intuitivne kontrole omogućuju vam da se u potpunosti usredotočite na igru i uronjene uzbuđenja iskustva preživljavanja i prikrivanja. Također možete odabrati igranje s klasičnim stilom kontrole koji vjernije rekonstruira doživljaj originalne igre.

Napomena: D1 izdanje sadrži punu igru plus dodatni sadržaj za preuzimanje koji će biti otkriven kasnije.

Tehničke karakteristike
EAN 4012927151006
Jamstvo 24 mj.
Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.