-16.7%

Yamaha RXV 485 BL A/V radio pojačalo

3.590,00 Kn 2.990,00 Kn

Raspoloživo: Raspoloživo odmah
- +
Compare
SKU: 9529 Category:

Yamaha RXV 485 BL A/V radio pojačalo

5.1-kanalni AV prijemnik koji ima mogućnost MusicCast ozvučenja i izvanrednu jednostavnost korištenja za poboljšane mogućnosti zabave.

MusicCast

MusicCast je nova revolucija u mreži audio, koristite sve svoje MusicCast proizvode zajedno ili odvojeno, to je u potpunosti ovisi o vama. Kontrola je iz jedne aplikacije – MusicCast CONTROLLER. Dizajnirana da bude intuitivna, brza i jednostavna za korištenje. Koristite Soundbar, bežični zvučnik, AV prijemnik, Hi-Fi audio god Vam najbolje odgovara, te zatim s vrijemenom proširite svoj MusicCast sustav.

MusicCast proširuje mogućnosti zabave

MusicCast koristi visoke performanse bežične mreže za isporuku glazbenog i audio užitka. Može reproducirati digitalni glazbeni sadržaj s vašeg pametnog telefona, računala ili NAS -a poput drugih MusicCast uređaja u vašem domu. On također može podijeliti glazbu s vanjskih uređaja poput TV-a ili Blu-ray Disc-a ™ priključenih na RX-V483. Audio sadržaj s Bluetooth® spojenih pametnih telefona ili tableta se također mogu reproducirati pomoću MusicCast uređaja u više soba.

Bluetooth kompatibilnost za bežičnu glazbenu reprodukciju

Yamaha RX-V483 je opremljena sa Bluetooth-om za laganu bežičnu reprodukciju glazbe s pametnih telefona i drugih uređaja. Yamaha komprimirano glazbeno pojačalo sada je i optimizirano za Bluetooth audio prijenos, kako bi se osiguralo da Vaša glazba ima jarku, živu kvalitetu zvuka, čak i tijekom bežične reprodukcije.

Ovaj AV prijemnik u potpunosti podržava najnovije HDMI® standarde. Zahvaljujući prijenosu 4K videa pri prolazu of 60 sličica u sekundi, možete u potpunosti uživati u visokoj video kvaliteti od 4K, bez degradacije. Također se pridržava HDCP2.2 standarda zaštite autorskih prava za 4K video prijenos. Podržava HDR (High Dynamic Range) Video koji pruža poboljšanu kvalitetu slike, istovremeno omogućavajući više detalja za tamne i svijetle dijelove slike. Nadalje podržava širi raspon boja BT.2020.

Ugrađeni Wi-Fi i Wireless Direct za lakše povezivanje sa mrežom

Ugrađeni Wi-Fi omogućuje bežično povezivanje s ostalim kućnim bežičnim ruterima, uvelike pojednostavljuje sustav veza za uživanje u audio i glazbenoj reprodukciji. Ako nemate dostupan Wi-Fi ruter, jedinstvena Wireless Direct značajka ne samo da Vam omogućuje da reproducirate glazbe izravno s vašeg smartphona ili tableta preko AV kontroler App Music Play funkcije, iOS-a AirPlay® itd, već i kontrolira Vaš prijemnik pomoću AV Controller aplikacije.

Karakteristike proizvoda:

5.1-kanalni AV prijemnik koji ima mogućnost MusicCast ozvučenja i izvanrednu jednostavnost korištenja za poboljšane mogućnosti zabave.

5-kanalni snažni surround zvuk

— 80 W po kanalu (6 ohma, 20 Hz-20 kHz, 0,09% THD, 2-ch pogon)
— 115 W po kanalu (6 ohma, 1 kHz, 0,9% THD, 1-ch pogon)
— 145 W po kanalu (6 ohma, 1 kHz, 10% THD, 1-ch pogon)

Mogućnost dodavanja bežičnog surround zvučnika / s * (* MusicCast 20 ili MusicCast 50)
HD audio sa CINEMA DSP 3D
Amazon Alexa kompatibilnost glasovne kontrole * (* Dostupnost varira ovisno o regiji)
YPAO ™ optimizacija zvuka
Ugrađene glazbene streaming usluge
HDMI® (4 in / 1 out) s Dolby Vision ™ i Hybrid Log-Gamma