-12.2%

Visokotlačni čistač Karcher K7 Premium Smart Control

  • Maks. tlak – 180 bara
  • Maks. protok – 600 l / h
  • Maks. temperatura dotoka – 60 C

4.895,00 kn 4.299,00 kn

Raspoloživo: Raspoloživo odmah
- +
SKU: 15335 Category:

Visokotlačni čistač Karcher K7 Premium Smart Control

Karcher K7 Premium Smart Control: tlačni čistač s Bluetoothom, aplikacijom, Boost načinom za veću snagu, G 180 Q Smart Control pištoljem, 3-u-1 Multi Jet cijevi, bubnjem za crijevo.

K7 Premium Smart Control tlačni čistač moguće je jednostavno povezati s pametnim telefonom putem Bluetootha. To znači da korisnik dobiva podršku putem aplikacije Kärcher Home & Garden s praktičnim savjetima, i postavkama za mnoge situacije čišćenja i vrste objekata.

Aplikacija se odlikuje korisnim funkcijama kao što su savjetnik o primjeni za još bolje rezultate čišćenja, upute o sastavljanju, održavanju i njezi, kao i Kärcher servisni portal.

Uređaj radi i u Boost načinu za veću snagu uklanjanja tvrdokorne prljavštine. G 180 Q Smart Control pištolj za čišćenje s LCD zaslonom i 3-u-1 Multi Jet mlazna cijev nude i maksimalnu kontrolu: tlak se postavlja izravno na pištolju za čišćenje ili se na njega prenosi putem savjetodavne aplikacije.

Na LCD zaslonu možete provjeravati postavljenu razinu tlaka, može li se aktivirati boost način rada ili je li uređaj i dalje u stanju pripravnosti. Ostala oprema uključuje bubanj za lakše rukovanje crijevom, Plug ’n’ Clean sustav, visokokvalitetnu aluminijsku teleskopsku ručku i držač za jednostavan pristup priboru.

Aplikacija Kärcher za dom i vrt

Povežite se s aplikacijom Kärcher za dom i vrt na pametnom telefonu putem Bluetootha kako bi čišćenje bilo što jednostavnije i učinkovitije. Aplikacija nudi i druge korisne funkcije kao što su upute za montažu, upute za održavanje i njegu i servisni portal Kärcher.

Dodatna snaga

Jednostavno uklonite svu prljavštinu s dodatnom snagom.

Pištolj G 180 Q Smart Control

S tipkama za regulaciju tlaka i doziranje sredstva za čišćenje. LCD zaslon na  pištolju omogućuje jednostavnu kontrolu namještene postavke.

 

Visokotlačni čistač Karcher K7 Premium Smart Control