Visokotlačni čistač Karcher K5 Power Control Home

  • Maks. tlak – 145 bara
  • Maks. protok – 500 l / h
  • Maks. temperatura dotoka – 40 C

3.577,89 kn

Raspoloživo: Raspoloživo odmah
- +
Category:

Visokotlačni čistač Karcher K5 Power Control Home

Karcher K5 Power Control tlačni čistač sa savjetnikom u aplikaciji, G 160 Q Power Control pištoljem, Vario Power mlaznom cijevi i Plug ‘n’ Clean sustavom. Uklj. Home Kit. Za još veću kontrolu u mnogim situacijama čišćenja i s mnogim vrstama predmeta, korisniku pomažu savjeti savjetnika za primjenu iz aplikacije Kärcher Home & Garden.

Savjetnik za primjenu opisuje optimalnu razinu tlaka za odabrani predmet koji se čisti. Tlak se može podesiti ručno, okretanjem Vario Power mlazne cijevi. Aplikacija se odlikuje i mnogim drugim korisnim funkcijama kao što su upute o sastavljanju, održavanju i njezi, kao i Kärcher servisni portal.

Uređaj oduševljava i svojim G 145 Q Smart Control pištoljem za čišćenje i čistačem prljavštine. Uklj. Home Kit s T 5 čistačem površina i 1 litrom sredstva za čišćenje kamena 3-u-1.

Ostala oprema uključuje Plug ’n’ Clean sustav za jednostavnu i čistu izmjenu sredstva za čišćenje, visokokvalitetnu aluminijsku teleskopsku ručku za jednostavan transport i odlaganje uz uštedu prostora, Quick Connect sustav za jednostavno i brzo spajanje i skidanje visokotlačnog crijeva, uređaja i pištolja za čišćenje, kao i držač za jednostavan pristup priboru.

Visokotlačni čistač Karcher K5 Power Control Home