-20%

Usisavač s vrećicom Bosch ProHygienic BGLS4HYG2

  • 10-godišnje jamstvo za motor
  • Power Control
  • Higijenski filtar UltraAllergy
  • Vrećica AirFresh

1.420,00 kn 1.136,00 kn

Raspoloživo: Raspoloživo odmah
- +
SKU: 15294 Category:

Uživajte u 10-godišnjem Bosch jamstvu za motor za usisavače s vrećicom i bez vrećice.

Uživajte u snažnoj, neprestanoj učinkovitosti Bosch usisavača: Zahvaljujući preko 65 godina razvoja i proizvodnje naših visoko učinkovitih motora u Njemačkoj, ne očekujemo samo da će vam usisavač pružiti optimalne rezultate nego i da će biti dugotrajan, što jamčimo našim 10-godišnjim jamstvom za motor.

Bosch Motor tehnologija – Snaga proizvedena u Njemačkoj.

Uživajte u snažnoj, neprestanoj učinkovitosti Bosch usisavača: Zahvaljujući preko 65 godina razvoja i proizvodnje naših visoko učinkovitih motora u Njemačkoj, ne očekujemo samo da će vam usisavač pružiti optimalne rezultate nego i da će biti dugotrajan, što jamčimo našim 10-godišnjim jamstvom za motor

Uživajte u čistom zraku prilikom usisavanja.

Vrećica AirFresh učinkovito spriječava nastanak neugodnih mirisa zahvaljujući tehnologiji aktivnog ugljika. Ona filtrira 99,9% čestica prašine, a higijenska brtva jamči čisto odlaganje. Posebice se preporučuje za vlasnike kućnih ljubimaca.

Premium Bosch filtar za posebice čist zrak.

Odlična kvaliteta zraka je važna – posebice za alergičare. Perivi filtar UltraAllergy uklanja 99,99% alergena, česica prašine i bakterija i spriječava njihov povratak u prostoriju s ispušnim zrakom. Za ispušni zrak koji je čišći od običnog zraka u vašem domu.